Haberler

Wizards, Hasbro’ya En Çok Kazandıran Departman Oldu

Dijitalleşen dünyaya ayak uydurmayı başaran Wizards of the Coast, üst firması Hasbro‘nun ilk çeyrek kazançlarının %75’ini oluşturdu.

Oyun ve oyuncak dünyasının en büyük ismi Hasbro, bu yılki ilk mali raporlarını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Wizards of the Coast ve Digital Gaming olarak bilinen departman, firmanın ilk çeyrek içerisindeki kazancının %75lik kısmını oluşturuyor.

Geçen yılki verilere göre bu kazanç 95 milyon dolar civarındaydı. 2021’in ilk çeyrek verileriyse 110 milyon dolara ulaşmış durumda. Bu da Wizards ve ekibini, altın yumurtlayan tavuk haline getirmiş durumda. Dungeons and Dragons ve Magic markalarını sadece masa üzerinde bırakmayan Wizards ekibi, değişen dünyaya ayak uydurarak markalarını dijital ortamlara da uygun hale getirmişti.

Bu bilgiye ek olarak küresel çapta hammade sıkıntısından dolayı, Hasbro’nun oyuncak serisine de belli bir oranda fiyat güncellemesi yapması bekleniyor. Ayrıca NFT kullanımının artmasıyla birlikte öncelikli olarak Dungeons and Dragons, Magic: The Gathering, Transformers ve G.I. Joe markalarını bu alana yönlendirmeyi düşünüyorlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.