Haberler

TÜSOT’tan Haberler – Şubat ve Mart 2015

tusot-banner

TÜSOT için tarihi öneme sahip bir dönemi geride bıraktık. Sezon arasıyla birlikte TÜSOT Üst Kurulu önemli bir karar aldı ve yeni bir Yürütme Kurulunun oluşturulması için ilk defa bir seçim sürecini başlattı. TÜSOT’un gelecek vizyonu doğrultusunda alınan bu karar tüm üyelerimize yeni Yürütme Kurulunda ve/veya bu kurulun seçiminde rol alma şansı tanıdı.

Seçim sürecin başlamasıyla birlikte İstanbul ve İzmir’den toplam 8 üyemiz Yürütme Kurulunda görev almaya gönüllü oldu. Seçim, facebook üzerinden ve açık oylama usulüyle yapıldı. 3 şehirdeki üyelerimizin yüksek katılımıyla gerçekleşen ve çekişmenin başa baş olduğu oylamanın ardından yeni Yürütme Kurulunda görev alacak isimler belirlendi.

İlgili Makaleler

SECIM TAG

Alınan oy sayısına göre sırasıyla İstanbul’dan Işık Belül, Ural Urgunlu ve Fahrettin Satgan, İzmir’den Çağdaş Coşkun ve Salih Barlak 2015-16 dönemi sonuna kadar geçerli olmak üzere Yürütme Kurulu üyesi olarak seçildiler. Bu ekip aynı zamanda TüSOT’un seçimle göreve gelen ilk Yürütme Kurulu oldu.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyor, bu yeni dönemin TÜSOT ve oyun camiası için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Unutmadan ekleyelim… Yürütme Kurulunun göreve başlamasıyla birlikte TÜSOT gruplarında organizasyonlar ve üye alımları da yeniden başlıyor. Sezon kapanışına az bir süre kala herkesi organizasyonlarımıza bekliyoruz.

Kısaca TÜSOT Yürütme Kurulu

Fahrettin Satgan
Fahrettin Satgan (Koordinatör) 33 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Crytek firmasında topluluk yöneticisi olarak çalışıyor. 2000 yılından beri minyatür savaş oyunlarıyla ilgileniyor.
Ural Urgunlu
Ural Urgunlu (Sözcü) 35 yaşında. Doğma büyüme İstanbullu… Grey Group’ta reklam yazarı olarak çalışıyor. 5 yıldır minyatür savaş oyunlarıyla ilgileniyor.
Cagdas Coskun
Çağdaş Coşkun (Başhakem) 29 yaşında ve İzmir’de yaşıyor. Evli ve bir çocuk babası. İzmir Bornova Protestan Kilisesinde çalışıyor. 3 yıldır minyatür savaş oyunlarıyla ilgileniyor.
Salih Barlak
Salih Barlak (Yazman) 37 yaşında, İzmir’de yaşıyor. Evli ve bir çocuk babası. Yaşar Holding’de satış şefi olarak çalışıyor. 5 yıldır minyatür savaş oyunlarıyla ilgileniyor.
Isik Belul
Işık Belül (Başdenetçi) 24 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde makine mühendisliği bölümünde okuyor. 5 yıldır minyatür savaş oyunlarıyla ilgileniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.