Haberler

The Temple of Elemental Evil, Ağustos’ta Geri Dönüyor

Goodman Games, Gary Gygax ve Frank Mentzer’in klasik Dungeons and Dragons macerası The Temple of Elemental Evil‘ı, Original Adventures Reincarnated serisinin bir parçası olarak Ağustos ayında piyasaya süreceği devasa iki ciltlik sette hayata döndürüyor.

İlk olarak 1980’lerde piyasaya sürülen The Temple of Elemental Evil, Dungeons and Dragons‘ın ilk baskısının en ikonik maceralarından biriydi. Hatta 2003 yılında bilgisayar oyunu olarak da karşımıza çıkmıştı.

Daha önce bu maceranın geri döneceğini sizlere duyurmuştuk. Artık çıkış tarihi ve basılı maceranın detayları da belli oldu.

Şeytanın İni: The Temple of Elemental Evil

Macera, sözde terkedilmiş bir tapınak ve onu yeniden canlandırmak isteyen kötülük ve diğer canavarlara karşı bir oyunu sunuyordu. Oyun tapınaktaki kötülüğün yanı sıra oyuncuları, keşfedilmeyi bekleyen tapınak çevresindeki güvenilmez toplulukları keşfetmeye zorluyordu.

Goodman Games versiyonu, T1: The Village of Hommlet de dahil olmak üzere orijinal T1-4 macerasının yüksek kaliteli taramalarıyla birlikte Chris Doyle, Rick Maffei ve Tim Wadzinski tarafından D&D 5E’ye tamamen güncellenmiş bir uyarlamayı da içerecek. Güncelleme bölümü ayrıca yeni dövüşler, büyülü eşyalar, canavarlar ve büyüler gibi macerayı genişleten ögeler de sunacak.

Koleksiyonluk Bir Macera

Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, kitabın mizanpaj çalışmaları devam etmekte olup yayıncı, toplam uzunluğun 700 ile 800 sayfa arasında olacağını tahmin etmekte. Özel bir kutu içerisinde iki sert kapaklı cilt olarak piyasaya sürülmesi planlanan maceranın fiyatı da 99,99 dolar olarak planlanıyor. Kitap, Ağustos 2021‘de raflarda olacak.

Goodman Games’in daha önce yayınladığı ve uyarladığı maceralara buradan ulaşabilirsiniz.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.