Haberler

The Lord Of The Rings in Concert: The Two Towers Detayları Belli Oldu

the-two-towers-orkestra-banner

Geçtiğimiz yıl, bahar aylarında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde canlı orkestra eşliğinde müthiş bir konser verilmişti. Howard Shore’un besteleriyle bizi bizden alan The Lord of The Rings in Concert, ikinci bölümüyle kaldığı yerden devam etmeye geliyor.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin fantastik sinema tarihinin hatta sinema tarihinin en önemli taşlarından biri olduğunu herkes kabul ediyor. Oyuncularıyla, kurgusuyla ve izleyici üzerinde bıraktığı büyülü atmosferiyle her kesimden izleyicinin en sevdiği filmlerden biri olmuştur. Filmin müziklerini de yabana atmamak lazım.

Bol ödüllü Howard Shore, Yüzüklerin Efendisi için hazırladığı bestelerle bu dünyayı tamamlamıştı. Sonuçta, Tolkien’in Orta-Dünyası da, müzikle yaratılmıştı. En önemli detayın insan üzerinde bıraktığı etkinin iyi olması gerekiyordu.

lord-of-the-rings-orkestra

Geçtiğimiz yıl izleyici ile buluşan The Fellowship of The Rings ile katılımcılar, canlı orkestra ile filmin efsanevi sahnelerini farklı bir bakış açısıyla izlemişti. Aynı ekip yeniden ülkemize geliyor.

20-21 Mayıs 2017 tarihinde The Two Towers filmi ve müzikleri tekrar izleyici ile buluşacak. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek olan konserin biletleri konusunda henüz bir açıklama yok. Ama önümüzdeki günlerde ön sipariş biletlerinin satışa çıkması bekleniyor.

Daha detaylı bilgi almak için Facebook sayfasına göz atmayı unutmayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.