Haberler

The Dragon Prince FRP Sistemi Geliyor

Netflix’in sevilen animasyon serisi The Dragon Prince için FRP sistemi duyuruldu. Fandom ve Cortex Prime ortak çalışmasıyla Xadia’da maceralara çıkabileceğiz.

Bu yılki Comic-Con, online olarak devam etse de geçen seneleri aratmadı desek yeridir. @Home etkinliğiyle beraber birçok oyuncu, yönetmen ile güzel söyleşiler yapılırken, devam eden seriler için de güzel haberler aldık.

Netflix’te yayınlanan ve Avatar: The Last Airbender’ın yapımcıları tarafından hazırlanan The Dragon Prince için dört sezonluk bir anlaşma yapıldığı duyurulmuştu. Şimdi ortaya çıkan bir habere göre de bu diyarda geçen bir FRP sistemine kavuşacağız.

Cortex Prime isimli bağımsız oyun geliştiricisi firma tarafından üstlenilecek olan sistem Tales of Xadia ismiyle duyuruldu. Ayrıca Dungeons and Dragons ve Wizards ekibiyle dirsek temasında olan, DnD Beyond’un geliştiricisi Fandom ekibi de dışarıdan bu projeye destek sağlayacak.

Üçüncü parti geliştiriciler ve oyuncuların geri bildirimleriyle büyümesi planlanan Tales of Xadia için açıklanmış bir yayın tarihi yok. Ancak duyurulardan hızlıca haberdar olmak isterseniz resmi forum sayfasına göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.