Haberler

Tamamen Ücretsiz Kart Oyunu – Koth: Chronicles of War

koth-chronicles-of-war-banner

Arkasında Türk bir geliştirici barındıran Koth: Chronicles of War isimli kart oyununu daha önce duymuş muydunuz? Eh, haberimize göz atarsanız bu güzel oyun ve nasıl ulaşılacağı hakkında bir iki şey görebilirsiniz.

Koth: Chronicles of War kart oyunun arkasında Utku Tönel bulunuyor. Tasarım ve geliştirme sürecini başlatan ve bitiren Utku Tönel, bu yeni kart oyununu internet üzerinden ücretsiz olarak oyuncularla buluşturuyor.

İlgili Makaleler

Chronicles of War’u oynamak oldukça basit. Oyunun kartlarını resmi web sitesi üzerinden indirip basmanız ve kurallara göz atmanız yeterli. Destede toplamda 52 kart bulunuyor. Kartlar iki tarafa ayrılmış durumda: İnsanlar ve orklar.

koth-chronicles-of-war-gorsel

Oyuncular da bu taraflardan birini, yani Ames veya Sina, seçerek oyuna başlıyor. Amacımız karşımızdakini yok etmek. Bunu yaparken bize yardımcı olacak bir sürü ünite kartı (unit cards) bulunuyor. Oyunun temelini de bu kartlar oluşturuyor diyebiliriz. Bazı kartlar bize destek çıkarken, bazıları da rakibin sahasını boğmaya yarıyor.

Kuralları öğrenmek oldukça basit. Ama ustalaşmak biraz zaman alıyor gibi duruyor. Sadece sahaya kartları sürüp karşı tarafı yenmektense biraz strateji kasmanız gerek. Ayrıca sitede sadece kartlar ve kurallar yok. Oyunun geçtiği dünya hakkında da birçok hikayeyi bulabilirsiniz.

Koth: Chronicles of War kart oyununa göz atmayı sakın unutmayın. Ayrıca Facebook sayfası ve Twitter hesabı üzerinden de oyun hakkındaki son gelişmeleri görebilir, kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.