Haberler

Tainted Grail FRP İçin Kitlesel Fonlama Kampanyası Başladı

Studio Agate, ödüllü masaüstü FRP yaratıcıları, bugün Tainted Grail için heyecan verici bir kitlesel fonlama kampanyasını başlattı: Tainted Grail – Song Of A Dying World. Tainted Grail FRP, oyuncuları Arthur Efsaneleri ve Kelt Mitolojisi dünyasına götürerek ölmekte olan bir dünyada insanlığın tek umudu olarak öne çıkıyor.

Oyunun Teması ve Hikayesi

Avalon’un düşüşünden bir yüzyıl sonra geçen oyunda oyuncular, kendilerini tehlikeli ve evrene özgü bir canavarların olduğu, gizemli ve yoğun bir sis olan Wyrdness sayesinde sürekli değişen adanın kendisine kadar birçok tehditle mücadele ederken bulacaklar.

Her tehdit, karakterlerin akıl sağlığını etkiler, bu da korkuya teslim olup olmayacaklarını, kanlı bir çılgınlık içinde kendilerini kaybedip kaybetmeyeceklerini veya müttefikleriyle birlikte kendilerini yeniden harekete geçirip geçirmeyeceklerini belirleyecek.

Yenilikçi Rol Yapma Sistemi

Tainted Grail FRP, Studio Agate’in Shadows of Esteren için geliştirdiği ve büyük beğeni toplayan Story Arc rol yapma sisteminin (SAS) geliştirilmiş bir versiyonunu kullanıyor. Bu sistem, her karakterin kendi özel Yükseliş (Ascension) yolunu izlerken sürükleyici ve derinlemesine rol yapma deneyimi sunuyor. Oyuncular içlerindeki gücü ya kucaklayacak ya da reddedecek ve Avalon’un Muhafızlarından biri olacaklar.

Kampanya Detayları ve Destek Seçenekleri

Fon toplama kampanyası, 8 Mart tarihine kadar Gamefound‘da destekçilere açık olacak. Destekçiler, 30€’dan başlayan üç farklı taahhüt seviyesi arasından seçim yapabilecekler. Seçenekler arasında kural kitabının dijital kopyası, hem dijital hem de fiziksel kural seti, ve 150€’luk Deluxe sürüm bulunuyor. Deluxe sürüm, önceden hazırlanmış beş Muhafız arketipinin minyatürleri ve ek oyun aksesuarlarını içeriyor.

YouTube player

Kuralların PDF versiyonu kampanya sona erdiğinde destekçilere sunulacak, Fiziksel kural kitabı ve Deluxe sürümler ise bu yılın sonbaharında gönderilmeyi planlıyor.

Tainted Grail için başlatılan bu heyecan verici kitlesel fonlama kampanyası, FRP tutkunları için unutulmaz bir deneyim vadederken, oyunun dünyasına adım atmaya hazır olan herkesi desteklemeye davet ediyor!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.