Haberler

Star Wars Genişletilmiş Evren İçin Ölümcül Karar

star-wars-genisletilmis-evren-banner

Hasbro, Star Wars için hazırlanan Genişletilmiş Evren hikayelerini artık kaale almayacağını belirtti.

Bu üzücü haber sonrasında Genişletilmiş Evren’e yeniden şekil verileceği iddia ediliyor.

Hasbro kesin bir açıklama yapmadı. Ancak yaptığı hareketlerden ve söylemlerden, Genişletilmiş Evren fikrinin ortadan kaldırılacağı gerçeğine kendimizi hazırlamalıyız.

Furious FanBoys sitesindeki habere göre New York’ta düzenlenen Oyuncak Fuarı sırasında, Hasbro standında, Star Wars’un Genişletilmiş Evren (Expanded Universe – EU) hikayelerine ait hiçbir figürün satılmadığı veya tanıtılmadığı ortaya çıktı. Bu haber Hasbro’dan gelen bir haberle birleşince, beklenen kötü haber kesinleşmiş oldu.jaina-solo

Hasbro bundan sonra Genişletilmiş Evren hakkında hiçbir oyuncağı pazara sunmayacak. Daha da ötesinde LucasFilm’in Disney ile olan anlaşmasıyla birlikte yeni bir Genişletilmiş Evren tarihi yazılacak.

Vintage Collection olarak adlandırılan seri haricinde, Bastila Shan, Darth Malgus, Republic Trooper ve Starkiller gibi figür ve oyuncaklar Hasbro markası altında üretilmeme (!) izni aldı. Hasbro, “Jaina Solo ya da Jacen Solo gibi eski çizgi romanlarla bağlantılı figürlerin yeniden üretilmesi hakkında bir planımız yok” dedi.

Üretim tezgahında Klon Savaşları çizgi dizisi, eski filmler ve yeni çıkacak Episode VII figürleri bulunuyor. Ne diyelim, bu haber Star Wars oyuncakları ve figürleriyle ilgilenen takipçileri oldukça üzecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.