Sinema Haberleri

Zack Snyder, Justice League’de Joker’i Görebileceğimizin Sinyalini Verdi

Zack Snyder, Mart ayında vizyona yayınlanacak dört saatlik Justice League filminden yeni bir fotoğraf paylaştı ve bu fotoğrafta Jared Leto’nun Joker‘ini görüyoruz.

Zack Snyder, Joker‘i de içeren film için yeni bir sahne çekmek için Jared Leto‘yu sete çağırdı. Bu sahnede ne göreceğimizi bilmiyoruz ancak Joker’in yüzünün görüntüsü bulanık olsa da Joker yeni bir görünümle karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Zack Snyder, Warner Bros. tarafından filmini tamamlaması için kendisine verilen yaklaşık 70 milyon dolarlık bütçeyi kullanarak Justice League filmini baştan yarattı. Bütçenin çoğu post-prodüksiyon maliyetlerine giderken Snyder yeni sahneler de çekmek için oyuncuları yeniden bir araya getirdi. Bunlardan bir tanesi de Joker sahnesi.

Justice League Filminin Konusu

Justice League’de, insanlığa olan inancını yeniden canlandıran ve Superman‘in özverili hareketinden ilham alan Bruce Wayne, daha da büyük bir düşmanla yüzleşmek için yeni müttefiki Diana Prince‘in yardımını ister. Batman ve Wonder Woman birlikte, bu yeni tehdide karşı durmak için yeni bir ekip bulmak için hızla çalışır. Ancak Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg ve The Flash gibi bu benzeri görülmemiş kahramanlar liginin oluşumuna rağmen, gezegeni felaket boyutlarında bir saldırıdan kurtarmak için çok geç olabilir.

Justice League’de Batman rolünde Ben Affleck, Wonder Woman rolünde Gal Gadot, Superman rolünde Henry Cavill, Lois Lane rolünde Amy Adams, Aquaman rolünde Jason Momoa, The Flash rolünde Ezra Miller, Cyborg rolünde Ray Fisher, Alfred Pennyworth rolünde Jeremy Irons, Martha Kent rolünde Diane Lane, Steppenwolf rolünde Ciarán Hinds, Lex Luthor rolünde Jesse Eisenberg ve Komiser Gordon rolünde ise J.K. Simmons‘ı izleyeceğiz. Belli ki Jared Leto da Joker rolüyle geri dönecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.