Sinema Haberleri

Zack Snyder, DC Filmleri Çekmeyi Bırakabilir

Şu aralar Justice League için kendi kurgusu üzerinde çalışan Zack Snyder, önümüzdeki dönemde DC Extended filmlerinde görev almayabileceğini dile getirdi.

Justice League çekimlerini yarıda bırakıp görevini Joss Wheadon‘a teslim eden Zack Snyder, yıllar sonra filmin tekrar kurgusunun başına geçti. Warner Bros.’tan hatrı sayılır miktarda ek bütçe alan ünlü yönetmen, filmi istediği şekilde hazırlayıp dört bölüm halinde HBO Max‘te yayınlayacak.

Merakla beklenen kurgunun yönetmeni, ComicBook Debate sitesine geçen günlerde bir röportaj verdi. Röportajda DC Extended filmlerinin geleceği üzerine konuşan Snyder, sıradaki yapımlarda yer almayı planlamadığını dile getirdi.

“Bunu şu anda yapacağımı hiç düşünmemiştim. Justice League’i bitirebileceğimi düşünmüyordum. Gerçek şu ki Justice League eski bir film. Neredeyse bir yıldır üzerinde çalışıyorum. DC Evreni kendince dallanıp budaklandı ve kendince ilerledi. Bu bence bir sorun değil. Bu karakterlerle ne yapmak istediğime dair vizyonumu ve onların yolculuğuna gelince; daha fazla film, belki beş ya da daha fazla film yapmak istemiyorum. Çünkü oldukça meşgulüm. Devam eden birçok şey var. Hayranların bize güveniyor olması çok güzel. Bu inanılmaz. Justice League için daha mutlu olamazdım. Ama devam eder miyim? Açıkçası bir planım yok. Ama daha önce de dediğim gibi burada tekrar olacağımı düşünmemiştim, kim bilir?”

Buradan anladığımız kadarıyla Warner Bros. tarafı Zack Snyder ile başka projeler için henüz bir konuşma gerçekleştirmemiş. Belki de üzerinde çalıştığı yeni Justice League kurgusundan sonra Zack Snyder ile tekrar masaya oturulabilir. Ünlü yönetmenin de dediği gibi, kim bilir?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.