Sinema Haberleri

Yeni Super Mario Bros. Filminin Heyecanla Beklenen Vizyon Tarihi Açıklandı

Super Mario Bros. evreninde geçen yeni bir animasyon filmi duyuruldu ve hayranlar, 3 Nisan 2026‘da sinemalarda buluşacakları için heyecanlı. Filmin detayları henüz tam olarak netleşmese de Chris Pratt ve Jack Black‘in başrollerini paylaştığı 2023 yapımı filmin devamı mı yoksa bir spin-off’u mu olduğu merak konusu.

Illumination ve Nintendo İşbirliği Devam Ediyor

Filmin arkasındaki stüdyonun yine Illumination olduğunu öğreniyoruz. Shigeru Miyamoto‘nun yaptığı açıklamaya göre, yeni film Super Mario Bros. dünyasına dayanacak ve Mario’nun maceralarını daha da genişletecek. İlk filmde Yoshi’nin yer alması, yeni filmin de bu efsanevi karakterle ilişkilendirilebileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

Twitter’da görüntüle

Shigeru Miyamoto’dan Açıklama Geldi

Shigeru Miyamoto, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Super Mario Bros dünyasına dayanan yeni bir animasyon filmi hazırlıyoruz. Bu filmin 3 Nisan 2026’da ABD ve diğer birçok pazarda ve Nisan ayı boyunca diğer bölgelerde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor” dedi ve detayların zaman içinde paylaşılacağını sözlerine ekledi. Bu filmde de Illumination ve Nintendo ekiplerinin bir araya geldiğini belirtti.

The Super Mario Bros. Movie

Oyuncu Kadrosu ve İlk Film Başarısı

İlk filmde, Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson ve Sebastian Maniscalco gibi birbirinden ünlü isimler yer almıştı. Film, eleştirmenlerden karışık tepkiler alsa da 1,3 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde ederek 2023’ün en başarılı filmlerinden biri olmuştu.

Heyecanla Beklenen Devam veya Spin-off Film

İlk filmin özeti, Brooklynli tesisatçı kardeşler Mario ve Luigi’nin gizemli bir borunun içine düşmesi ve yeni bir dünyada epik bir maceraya atılmalarını konu alıyor. Mario’nun, Prenses Şeftali’nin güçlü eğitimi ve Mantar Krallığı’nda yaşayan yardımcısı Kurbağa ile birleşerek kardeşi Luigi’yi bulma çabalarını anlatan film, izleyicileri büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Heyecanla beklenen devam filmi veya spin-off, 3 Nisan 2026’da beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.