Sinema Haberleri

Yeni Resident Evil Filmi Kökenlerine Geri Dönüş Yapacak

Johannes Roberts’ın çekeceği Resident Evil filmi hakkında yeni bilgiler var. Yönetmen, filmi çekerken ilk iki oyunun kökenlerine ineceğini söyledi.

Belki duymamış olabilirsiniz ama yeni bir Resident Evil filmi için çalışmalara çoktan başlandı bile. Mila Jovovich‘in başrolünde olacağı bir filmden de bahsetmiyorum. En başından, tekrar Resident Evil filmi çekilecek.

47 Meters Down (2017), The Strangers: Prey at Night (2017) filmleriyle tanıyabileceğiniz bir B sınıfı korku filmi yönetmeni olan Johannes Roberts, yeni Resident Evil serisinin yönetmeni olacak. Ortaya nasıl bir iş çıkaracağı henüz bilinmiyor ama ilk açıklamasıyla biraz heyecanlanmadık desek yalan olur.

Yönetmen film hakkında, “Bu filmle birlikte, orijinal ilk iki oyuna geri dönmek istiyorum. İlk oynadığım zaman yaşadığım ürkünç ilkelliği tekrar yaratmayı amaçlıyorum.” sözlerine yer verdi.

Korku oyunlarıyla pek aram olmasa da ilk üç Resident Evil oyununun bendeki yeri başkaydı. Beceremiyor olsam da ve oynarken çok korkmuş olsam da yönetmen Roberts’ın bahsettiği o ilkel korkuyu anımsayabiliyorum.

Resident Evil filmi için şuan bir vizyon tarihi yok. 2021 yılı içerisinde vizyona gireceği söylenmekte.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.