Sinema Haberleri

Yeni Pokemon Filminin Detayları Belli Oldu

pokemon-dedektif-pikachu-banner

Bundan iki gün önce animasyon olmayan kanlı canlı bir Pokemon filmi gelebileceğini sizlere duyurmuştuk. Anlaşılan Hollywood’un acelesi var ki filmin detayları bile hemen açıklandı.

Önceki haberimizde de Warcraft filmini beyazperdede bizlere sunan Legendary Pictures‘ın Pokemon filmini yapmak istediğini belirtmiştik ve Legendary Pictures, The Pokémon Company ile anlaşma sağladı.

Nintendo firmasının alt kuruluşu olan The Pokémon Company, Legendary Pictures’ın filmi çekmesi için yeşil ışık yaktı. Filmin konusu da belli oldu: Dedektif Pikachu!

Dedektif Pikachu Nedir?

Çekilecek olan canlı Pokemon filmi, tahmin ettiğimiz gibi pokemon avlama, pokemon ustalarının turnuvalarındaki dövüşleri izleme gibi alışık olduğumuz yapıdan farklı olacak. Pokemon GO oyunu ile de uzaktan yakından alakası olmayan Dedektif Pikachu macerası beyazperdeye gelecek.

dedektif-pikachu-gif1

Dedektif Pikachu, ilk kez bu yılın başında karşımıza çıktı. Taşınabilir cihazlar için yayınlanmış Dedektif Pikachu oyununda, kafasında kahverengi şapkası ile olayları araştıran ve animeden farklı olarak insanlarla iletişim kurabilen bir Pikachu görüyoruz. Henüz Japonya dışında yayınlanmamış olan oyunda Pikachu, babası kaybolmuş olan Tim isimli bir çocukla birlikte olayları çözerek Tim’in babasını bulmaya çalışıyor. Bununla kalmıyor, kahve de içen Pikachu kadınlarla flört de ediyor.

YouTube player

Evet, kulağa oldukça garip geliyor fakat izleyeceğimiz ilk kanlı canlı Pokemon filmi böyle bir konu üzerine olacak. Başka bir açıklama gelmedi fakat filmin Universal tarafından piyasaya sürüleceğini ve çekimlerin ise 2017‘de başlayacağını biliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.