Sinema Haberleri

Yeni LEGO Filmleri Yolda!

the-lego-movie-banner

Küçükken hayalgücümüzün bizi sürüklediği projeleri yeteri kadar el becerisi ve LEGO’larımız sayesinde gerçeğe dönüştürmek mümkün oluyordu. Şimdi LEGO efsanesi sinemada da devam edecek.

Gişede gösterdiği ilk sinema filminin başarısının ardından Warner Bros., “The LEGO Movie“nin ikinci ve üçüncü filmlerini sahneye taşıma kararı aldı.

the-lego-movie-posterBir ara büyük bir mali sıkıntı içine giren ve kapanma tehlikesi ile uzun süre mücadele eden Danimarka’nın bu en büyük uluslararası markası doğru pazarlama stratejileri ile milenyum sonrasındaki çocukların da gönlünü kazanmışa benziyor.

The LEGO Movie’nin ardından iki yeni LEGO filmi daha geliyor. İkinci film 2018’de, üçüncüsü ise 2019’da gösterimde olacak. Serinin ikinci filmi 2018 yılında, üçüncü ise 2019 yılında ekranda seyirciyle buluşacak. Gösterime girdiği ilk hafta sadece ABD’de 70 milyon dolarlık bir gişe hasılatı gerçekleştiren film, toplamda ise yapımcılarına 468 milyon dolar kazandırdı.

Warner Bros.’un yaptığı açıklamaya göre ise filmin karakterlerin kimlerin seslendireceği daha belli değil. İlk filmde ise bu görevi Will Ferrell, Morgan Freeman, Liam Neeson üstlenmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.