Sinema Haberleri

Yeni Gremlins Filmi Nasıl Olacak?

gremlins-banner

Warner Bros. Gremlins filminin devamını çekeceğini açıklamıştı. Ortalarda Gremlins 3 olarak dolaşan söylentilere bir yenisi eklendi. Gremlins bir devam filmiyle değil, yeniden yorumlanabilir.

Gremlins’in beyaz perdeye aktarılmasından bu yana 30 yıl geçti. Chris Colombus gibi önemli bir yönetmenin elinden çıkan film o dönem ve sonrasında yetişen çocuklar için travmatik etkiler bırakmış olabilir. Şirin mi şirin Gremlinlerin, bir anda cani ama bir o kadar da şapşal yaratıklarına dönüşü, izlemeye değerdi.gremlins-2

Şimdilerde ise filmin devam ettirileceği yönünde haberler var. Hatırlarsanız 1990 yılında, Gremlins 2 çevrilmişti. Ancak ilk film kadar ilgi toplayamamıştı. Çıkan söylentilere göre filmin senaryosunu Morgan Jurgenson (Tucker and Dale Vs Evil) ve Alex Ankeles (Subdivision) yazacak. Bu isimler Chris Colombus’un 1492 Entertainment firmasından onay aldı. Şimdi geriye sadece Steven Spielberg’ün son ışığı yakması gerekiyor.

Bu söylentilerle birlikte Warner Bros firmasının bir devam filmi çekmek istemediği ortaya çıktı. Bunun arkasında başarı yakalayamayan 2. film olabilir. Bu yüzden seri baştan çekilecek. En azından çıkan söylentiler bu yönde.

Mistik hayvanlara gece yemek vermememizi öğütleyen bu şirin filmin, yeniden çekilecek olması bizi heyecanlandırdı. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi haberler çıkacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.