Sinema Haberleri

Yeni Bir Alien Filminin Yolda Olduğu Açıklandı

Yeni bir Alien filminin yolda olduğu duyuruldu. Fede Alvarez, 43 yıllık seride yeni bir orijinal film için yönetmen koltuğunda oturacak.

Hollywood Reporter’ın haberine göre, Don’t Breathe ve 2013 yapımı Evil Dead’in yönetmeni Fede Alvarez, Alien serisinde orijinal bir bağımsız film yazıp yönetecek. Orijinal Alien’ın yanı sıra Prometheus ve Alien: Covenant‘ın öncül filmlerini yöneten Ridley Scott da yapımcılığı üstlenecek.

Alien

Buna ek olarak Deadline da, Cailee Spaeny ve Isabela Merced‘in muhtemel oyuncular olacaklarını açıkladı. 20th Century Studios, diğer yayın platformları karşısında elini güçlendirmek üzere filmi doğrudan Hulu üzerinden yayınlayacak.

20th Century, Hulu için yılda 10’dan fazla film çekmeyi planlıyor. Kült bir bilimkurgu yapımı olan Alien, insanları Hulu’ya abonelik konusunda ikna etmeye yardımcı olabilecek yapımlardan.

Alien

Bu filmin, bildiğimiz kadarıyla, 2023’te FX tarafından çekilen Alien dizisiyle herhangi bir bağlantısı olmayacak.

Fede Alvarez’in filmi “bağımsız” olarak tanımlasa da, bunun önceki yapımlarla kesinlikle hiçbir bağlantısı olmayacağı anlamına mı geleceğini yoksa Ripley veya David destanlarının dışında mı olacağını bilmiyoruz.

Xenomorphları yeniden görmek harika olacak!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.