Sinema Haberleri

X-Men Filminde Ayrılıklar Olacak

mystique-jennifer-lawrence

X-Men serisinin beyazperdedeki ikinci dalga serisinin son halkası olan X-Men: Apocalypse için heyecan dorukta olsa da, Marvel evreninin bu iddialı kapışmasında yer olan isimlerden bazılarını, muhtemel devam filmlerinde görme ihtimalimize gölge düşürecek gelişmeler oldu son günlerde.

Yeni seride Mystique karakterini ete kemiğe büründüren Jennifer Lawrence; serinin son halkası ile birlikte mutantlıktan emekli olacağını açıkladı. Kontrat gereği yer alması gereken projede, karakterinin de arada kaynadığını belirten Lawrence, büyük ihtimalle başka bir X-Men filminde yer almayacağını belirtti.

mystique-jennifer-lawrence-resim

 Bu yaprak dökümüne dahil olan bir diğer isim ise genç oyuncu Nicholas Hoult. Beast karakterine hayat veren Hoult, serinin muhtemelen devam halkalarında yer almayacağının altını çizerken, Bryan Singer’ın perdeye taşıdığı yeni üçlemenin her açıdan kendisi için harika bir deneyim olduğunu da belirtti.

X-Men-Days-Of-Future-Past-beast

Beyazperdedeki en büyük mutant çatışmalarından birine ev sahipliği yapacak olan X-Men: Apocalypse; 19 Mayıs 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

Kaynak: Beyazperde.com

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.