Sinema Haberleri

X-Men: Apocalypse’in Sonunda Gambit’in Gözükmesi Planlanmış

Üzerinden dört yıl geçmiş olmasına rağmen X-Men: Apocalypse filminin jenerik sonrası sahnesiyle alakalı yeni bir bilgi gün ışığına çıktı.

2016 tarihli X-Men: Apocalypse, Logan filmini ayrı bir yere koyarsak, The Days of the Future Past ile birlikte en iyi iki X-Men filminden biriydi. Serinin hakları Fox’un satışının ardından Disney’e geçmişti. Serinin kaderini de Disney belirleyecek.

Şu an için X-Men filmlerine ne olacağını bilmiyoruz ama bir noktada X-Men temelli karakterlerin Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacağından eminiz. Peyderpey büyük karakterleri tekrar izleyeceğiz.

Şimdilerde ortaya çıkan bir habere göre X-Men’in yapımcısı Simon Kinberg, ta o zamanlar Gambit’in çıkışına yönelik ilk taslak çalışmalarını Apocalypse filmiyle yapacaklarını dile getirdi. IGN ile bir röportaj gerçekleştiren Kinberg, Channing Tatum tarafından canlandırılacak Gambit için çeşitli fikirlerin ortaya atıldığını fakat düzgün bir metin oluşturulamadığı için X-Men: Apocalypse’in jenerik sonrası sahnesine konulmadığını söyledi.

Simon Kinberg, röportajında şu sözlere yer verdi,

Apocalyse’in sonunda Gambit’i göstermeyi planlıyorduk. The Essex Corp’ın, Apocalypse sonunda bir işlerle uğraşmasını ve bir ismin gözükmesini planlamıştık. 20th Century Fox markası olmadığı için detayları vermeye hakkım yok ama neler olabileceğine dair bazı planlar vardı. Ne yazık ki planın tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Fakat Channing Tatum’un başrolünde olduğu Gambit filmiyle Mister Sinister’ın da ortaya çıkmasını konuşmuştuk.

X-Men ekibinin en karizmatik üyelerinden biri olan Gambit, sıklıkla işe yaramadığı gerekçesiyle dalgaya alınan bir karakter olmuştu. Ancak beyaz perde de boy göstermesini merakla beklemiştik. Marvel Studios’un planları ne, henüz kimse bilmiyor ama ilerleyen yıllarda görme şansımız oldukça yüksek gibi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.