Sinema Haberleri

Wonder Woman 1984, Hem Sinemada Hem de Dijital Ortamda Aynı Anda Gösterime Girecek

Wonder Woman 1984, belli ki yeni bir tarih ertelemesi yapmak istemiyor ve uzun süredir beklediğimiz film sinema salonlarıyla aynı anda HBO Max’te de yayınlanacak.

Warner Bros., Wonder Woman 1984’ün HBO Max‘te ve Noel Günü olan 25 Aralık‘ta sinemalarda da yayınlanacağını resmen doğruladı. 2017’deki Wonder Woman’ın başarısının ardından, yönetmen Patty Jenkins ve Wonder Woman’ı canlandıran Gal Gadot, devam filmi için kolları sıvamıştı. Merakla beklenen film ilk olarak 2019 Aralık’ta vizyona girecekti ancak ertelenmişti

COVID-19, film endüstrisini aylarca durduran dünya çapında bir salgın haline gelmeden önce, Wonder Woman 1984’ün Haziran ayında vizyona girmesi sürülmesi planlanıyordu. Sinema salonlarının açılmayacağı belli olduktan sonra Warner Bros da filmi önce Ağustos’a, ardından Ekim’e ve en sonunda Aralık ayına erteledi. Bununla birlikte, Amerika’da yükselen COVID-19 vakaları ve Avrupa’daki sinemaların tekrar kapanmasıyla Wonder Woman 1984’ün bu planı devam ettirip ettiremeyeceği belirsiz hale gelmişti. Söylentiler, filmin 2021’e ertelenebileceğini veya sinemalardaki prömiyerinden kısa bir süre sonra HBO Max’te çıkabileceğini gösteriyordu.

Şimdi Wonder Woman 1984 filmi, Noel’de sinemalarda ve HBO Max‘te aynı anda yayınlanacak. Warner Bros. ve HBO Max, Wonder Woman 1984 için YouTube’a yeni bir fragman yayınladı. Fragman, filmin 25 Aralık 2020‘de HBO Max abonelerine ek bir ücret ödemeden sunulacağını belirterek sona eriyor. Yine de bu filmi dev perdede izlemek isteyenler için de film sinemalarda da vizyona girecek.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.