Sinema Haberleri

Vin Diesel, Riddick 4 Filminin Yolda Olduğunu Duyurdu

Vin Diesel ve yazar/yönetmen David Twohy, Riddick serisinin Riddick: Furya adlı dördüncü filmi üzerine çalıştıklarını duyurdular. Riddick: Furya filminin çekimleri yakında başlayacak.

Riddick serisinin dördüncü filmi olacak Riddick: Furya filminin senaryosu tamamlandı ve çekimler için hazır. GamesRadar ile yakın tarihli bir röportajda Vin Diesel şunları söyledi,

David Twohy, harika bir senaryo yazdı. Bunu çekmek için fırsat bulmamız an meselesi. Ama inanıyorum ki bunu Avustralya’da çekeceğiz.

Daha önce Furya’nın Riddick‘in ana dünyasının adı olduğu ortaya çıkmıştı ve bu yeni filmin Diesel’in karakteri için bir başlangıç ​​hikayesi olacağı söyleniyor. Twohy daha önce filmin, karakterin geçmişine ışık tutan bir öncül film olacağını söylemişti.

Riddick Oyunu da Gelebilir

Vin Diesel, röportajında 2004 yapımı The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay bilgisayar oyununa da değindi. Bununla birlikte ilerleyen dönemde yeni bir oyunun da gelebileceğini müjdeledi.

Escape From Butcher Bay ile büyük bir başarı elde ettik. Üzerinden sonsuz zaman geçmiş gibi geliyor. Oyun tarafında da bir şeyler yapacağımızı ve yeni bir bölüm ekleyeceğimizi hayal ediyorum, ama [filmin] senaryosu zaten yazılmış durumda. Dolayısıyla Riddick’in dördüncü bölümünü çekmeye doğru ilerlediğimizi söyleyebiliriz.

Riddick serisi hikayesi ve aksiyonuyla izleyicinin de oldukça beğenisini kazanmış bir seri. Yeni film gerçekten güzel bir fikir. Heyecanla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.