Sinema Haberleri

Venom: Let There Be Carnage 1 Ekim’de Vizyonda

Sony bir sürpriz yaparak 15 Ekim’de çıkacak olan Venom: Let There Be Carnage filmini 2 hafta öne aldı. Film artık 1 Ekim‘de ve PG-13 kategorisinde vizyona girecek.

Oyunların ve filmlerin çıkış tarihinin sürekli ertelenmesine çok alışmıştık. Venom: Let There Be Carnage da ertelenen çıkış tarihlerine alışık bir film. Fakat bu kez filmin çıkış tarihi ertelenmek yerine öne alındı.

Woody Harrelson‘ın Cleutus Cassady’i yani Carnage’ı canlandırmasını heyecanla bekliyoruz. Tom Hardy‘i de tekrar Eddie Brock yani Venom rolünde görmek keyifli olacak. Yönetmen koltuğunda ise birçok rolünün yanısıra Smeagol – Gollum rolüyle bildiğimiz Andy Serkis oturuyor.

Yakın zamanda filmin PG-13 kategorisinde geleceğini öğrendik. Yani filmde şiddet, aksiyon, kaba dil ve rahatsız edici içerik uyarıları var. Ancak Carnage karakterinin hikayesi için hayranlar R kategorisini bekliyordu. 16 yaşından küçük izleyicilerin de salona girebilecek olması filmin kalitesi konusunda endişe yaratıyor. Çünkü bu karakterin şiddetli yanının azaltılacağı ya da sansürleneceği iması taşıyor. Sony tabii ki filmi izleyecek herkesi sinemaya çekmek için elinden geleni yapıyor. Pandemi süresince sinema sektörünün aldığı darbeler de bu kararı desteklemiş olabilir. Fakat carnage, yani katliam, olmadan bu karakterin hikayesini nasıl çekecekler, göreceğiz.

Venom: Let There Be Carnage’ın Türkçe ismi “Zehirli Öfke 2” olacak. Filmin Türkiye’deki vizyon tarihi ise henüz değişmedi. Beyazperde.com hâlâ 15 Ekim tarihini gösteriyor.

Birinci filmde gayet iyi bir başarı yakalamışlardı. Bakalım bu filmin altından PG-13 ile nasıl kalkacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.