Sinema Haberleri

Ünlü Şarkıcı Paul McCartney, Pirates of the Caribbean Filmine Katıldı

pirates-of-the-carribean-dead-man-tell-no-tales-banner

Jack Sparrow rolündeki Johnny Depp, Hector Barbossa rolündeki Geoffrey Rush, Will Turner rolündeki Orlando Bloom ve Scrum rolündeki Stephen Graham’ı yeniden görme şansına erişeceğimiz Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales‘ın kadrosu zenginleşiyor.

Deadline haberine göre son olarak Brenton Thwaites, filmin kötü adamı Kaptan Salazar’ı canlandıracak Javier Bardem ve filmin astronom Carina rolünde Kaya Scodelario‘yu kadrosuna katan filmin son eklemesi Beatles grubunun kurucularından, ünlü müzisyen ​Paul McCartney oldu. 2017 yılında vizyona girecek olan Pirates of the Caribbean sersinini 5. filminin çekimleri tamamlanmış olsa da yönetmenler Joachim Ronning ve Espen Sandberg ünlü müzisyenin sahneleri için ek çekimler yapacak.

pirate-caribbean-paul-mccartney

Filmde üstlendiği Carina Smyth rolüyle ilgili de konuşan Scodelario, “Carina bir astronom ve bir akademisyen. Kadınlar o dönemde üniversitelere giremediği için üniversitede okuyabilme hakkını kazanmak için mücadele ediyor. Yani kendi macerası var. Poseidon’un üç dişli zıpkınını arıyor. Elinde ipuçları olan bir günlük var Jack Sparrow’a eşlik ediyor” diye konuşmuştu. Yeni Karayip Korsanları filmini perdede görebilmek için biraz daha beklememi gerekecek.

Film, 7 Haziran 2017 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

Kaynak: Beyazperde

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.