Sinema Haberleri

Tom Holland, Bu Sefer Çenesini Sıkı Tutacağına Söz Verdi

Atlanta’da çekimlerine başlanan Spider-Man 3 filmi için şehirde bulunan Tom Holland‘a, yeni filmin senaryosuna sahip olduğunu fakat bu sefer ağzından bir şey kaçırmayacağına dair yemin etti.

Yeni Marvel filmlerinin başına gelen en iyi şeylerden biri de, bana kalırsa Spider-Man/Peter Parker rolü için Tom Holland’ın kadroya dahil edilmesi olabilir. Yetenekli, sempatik ve role çok yakışan bir profil sergileyen Holland’ın en büyük kusuru ise filmler daha vizyona girmeden senaryoyu ağzından kaçırması.

Sırf bu yüzden Endgame ve Far From Home filmlerinin tanıtım ve basın çekimlerinde yanına daha tecrübeli oyuncular verilmişti. YouTube’da biraz gezinirseniz Dr. Strange‘i canlandıran Benedict Cumberbatch‘in, Holland’ı nasıl frenlediğini görebilirsiniz. Fakat bu sefer Holland kararlı.

Önümüzdeki beş ay boyunca Spider-Man 3 filminin çekimlerinde yer alacak ünlü oyuncu, filmin senaryosunu aldığını ve okumaya başlayacağını kişisel Instagram hesabı üzerinden bir hikayeyle paylaştı. Bu sefer ağzını kapalı tutacağını, dersini aldığını söyleyen Holland, senaryo ile alakalı herhangi bir detayı söylememeye kararlı olduğunu dile getiriyor.

Bu arada paylaştığı videoda ne kadar heyecanlı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Hatta video sonlarına doğru elindeki iPad’i düşürüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.