Sinema Haberleri

Tim Burton’ın Yeni Filmi Belli Oldu!

Miss-Peregrines-Home-for-Peculiar-Children

Baş rolde Amy Adams ve Christoph Waltz’ın yer aldığı Big Eyes filmiyle eleştirmenlerin farklı yorumlarına mazhar olan Tim Burton, yeni projesi için şimdiden kolları sıvadı bile!

Daha önce Ransom Riggs‘in kaleme aldığı ilginç fantezi öyküsü Miss Peregire’s Home for Peculiar Children (ülkemizde Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları adıyla basıldı) filmini beyazperdeye uyarlayacağı yazılıp çizilen Tim Burton, filme resmi olarak el attı!

Miss Peregire's Home for Peculiar Children-children

Filmin ve kitabın konusu şöyle;

16 yaşındaki Jacob, dedesinin başına gelen felaketin ardından hiç bilmediği bir adada keşfe çıkar. Burada Bayan Peregrine’e ait bir çocuk yuvasının darmadağın olmuş kalıntılarıyla karşılaşır. Evin metruk koridorlarını, yatak odalarını araştırırken duyduğu bir sesle dehşete düşer, gördüğü şeyin peşinden koşarken birden zamanın hiç akmadığı, diğer insanların asla göremeyecekleri bir dünyaya ayak basar.

Akıllardan çıkmayacak eski fotoğraflarla bezenmiş bu roman yetişkinlerin, gençlerin ve karanlıkta geçen bir serüvenden haz duyan herkesin hoşuna gidecek.

Henüz projede yer alacak isimler kesinlik kazanmış olmasalar da, 20th Century Fox, filmin çıkış tarihinin 4 Mart 2016 olduğunu resmi olarak duyurdu.

The Wrap’in haberine göreyse Tim Burton, filmdeki Jacob Portman karakteri içinUzay Oyunları ve Hugo ile şöhretini perçinleyen genç oyuncu Asa Butterfield‘ı düşünüyor. Genç oyuncu kontenjanlarının aranan yüzü Butterfield’ın öyküye sağlayacağı katkıyı görebilmek için biraz beklememiz gerekecek.

Alıntıdır: Beyazperde

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.