Sinema Haberleri

Thor: Love and Thunder, Romantizm İçerecek

Thor: Love and Thunder’ın Yeni Zelandalı yönetmeni Taika Waititi, filmin senaryosunun büyük ölçüde bittiğini ve oldukça romantik olduğunu açıkladı.

Marvel Sinematik Evreni’nde dördüncü filmi olacak ilk solo süper kahraman filmi olan Thor: Love and Thunder, yaşanan pandemi sebebiyle vizyon tarihi Şubat 2022’ye ertelenmişti. Bu ertelenme filmin yönetmeni ve yazarı Taika Waititi’nin de işine gelmiş.

Filmin yardımcı yazarı Jennifer Kaytin Robinson ile taslak çalışmaları bitirip senaryonun son hali üzerinde çalışan Waititi, ortaya çıkan hikayeden memnun olduğunu dile getirdi. Hikayenin nasıl açıklanacağı konusunda ketum davranan ünlü yönetmenin tek açıklaması “Oldukça romantik” oldu.

Son dönem süper kahraman filmlerindeki romantizm ayarı oldukça iyi ayarlanmış. Vıcık vıcık aşk hikayeleriyle sarmalanmamıştık. Ancak yeni Thor filminin de romantik havasının ön plana çıkacak olması düşündürücü.

Bildiğiniz üzere Dark World’den bu yana MCU filmlerinde yer almayan Natalie Portman, Love and Thunder ile tekrar geri dönecek. Thor ile aralarında yine sıcak bir bağ kurulması bekleniyor. Ayrıca MCU filmlerinin ilk biseksüel karakteri Valkyrie’nin de filmde önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Taika Waititi’nin aklında nasıl bir iş var, tam bir muamma. Yönetmenin 2007 tarihli Shark and Eagle filmi standart romantik-komedi filmlerine farklı bir bakış açısıyla hazırlanmıştı.

Absürdlük seviyesi tam tadında ayarlanmış bir romantizm ile Thor filmi ilginç olabilir. Ragnarok filmiyle yenilikçilik adına süper kahraman filmlerine yeni bir soluk getiren Waititi, yeni çalışmasıyla da övgü toplayabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.