Sinema Haberleri

The Scorpion King Reboot Filminde Senaryo Hazır

2002‘de çıkan The Scorpion King filminin reboot’u olacak olan yeni film projesinde senaryo neredeyse hazır. Filmin yapımcıları Dwyane ‘The Rock’ Johnson, Dany Garcia ve Hiram Garcia. Ancak The Rock bu kez başrolde olmayacak.

Hiram Garcia, filmin senaryosunun yazımlarının tamamlandığını söyledi. Jonathan Herman‘ın yazdığı senaryo düzeltilip cilalandıktan sonra çekime hazırmış.

Dwayne Johnson The Mummy Returns (2001) ve The Scorpion King (2002) filmlerini memnuniyetle anıyor. “Scorpion King (Akrep Kral) olmasaydı, sahip olduğum bu kariyere asla sahip olamazdım. Seven Bucks Productions olarak diğer çalışkan ve azimli aktörler için aynı fırsatları yaratmaya yardımcı olabileceğimiz için çok heyecanlıyım.” diyor.

Akrep Kral beyaz perdedeki ilk rolümdü. Bu harika mitolojiyi yeniden hayal edip yepyeni bir nesle sunmaktan onur ve heyecan duyuyorum.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

The Scorpion King hakkında bildiklerimiz şimdilik bununla sınırlı. Hiram Garcia ile yapılan bir röportajda pandemi döneminde insanların feel-good, yani iyi hissettiren filmleri tercih ettiği vurgulanıyor. Garcia reboot’un senaryosunun da başlıkta değerlendirilebileceği yönünde mesaj veriyor.

Bu çok sevilen bir seri ve sizin de ima ettiğiniz gibi, Mummy ve Scorpion King’in dahil olduğu dünya çok eğlenceli. Biz sadece bu dünyada geçen hikayeler anlatmaya devam etmek istiyoruz.

Hiram Garcia

Scorpion King serisi başrolü farklı olan birçok devam filmine sahip. Sırasıyla Rise of a Warrior, Battle for Redemption ve Quest for Power filmleri vizyona girdi. Ancak, hiçbiri orijinal filmden daha iyi yorumlar almadı. Aslında, The Scorpion King de 2000’lerin başında The Mummy serisinden daha kötü yorumlar almıştı.

Reboot projesi serinin güçlü bir dönüş yapmasını sağlayacak mı? Sanırım bunu birlikte göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.