Sinema Haberleri

The Old Guard 2 İçin Senaryo Hazır, Çekimler 2022’de Başlıyor

Charlize Theron, Netflix‘in beğenilen The Old Guard filminin devamını anlatacak The Old Guard 2 için senaryonun hazır olduğunu söyledi. Filmin çekimlerine 2022 itibariyle başlayacaklarmış.

Image Comics‘in yayınladığı The Old Guard çizgi romanlarının yazarı Greg Rucka, çizeri ise Leandro Fernandez idi. The Old Guard 2 filminin senaryosu yine Greg Rucka’nın kaleminden çıkmış. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmin de yönetmenliğini yapmış Gina Prince-Bythewood oturacak.

The Old Guard, bir grup ölümsüz paralı askerin hikayesini anlatıyor. Karakterler kimliklerinin açığa çıkmasının olumsuz sonuçlarının intikamını almaya çalışıyorlar. Bu süreçte ölümsüzlüğünü yeni keşfetmiş birinden haberdar olup onu da ekibe eklemeye niyetliler. Film grubun bildiklerinin ortaya çıkması ile yer yer duygusal ve melankolik bir tema kazanıyor. Ekip bir yandan gruba yenilerini eklemeye çalışırken bir yandan da geride bıraktıklarının yasını tutuyor. Ölümsüz olmasına rağmen hapsedilenler ya da ölümsüzlüğünü bir gün aniden kaybedenler… Bu katkılarla film sadece aksiyon sahnelerinden oluşan bir macera olmaktan uzaklaşıyor.

Charlize Theron, filmin beyaz perde yerine Netflix’te gösterilmesinden çok memnun olduğunu söylemişti. Zira pandemi döneminin de etkisiyle film rekor sayılarda seyirciye ulaşmıştı. Sadece yayınlandığı ilk ayda 78 milyon izleyicinin The Old Guard’ı izlediğini biliyoruz. Bu da filmi Netflix’in en başarılı çıkış yapan ilk 10 filminden biri yapıyor. Dolayısıyla ikinci filmin de Netflix seyircisini mutlu etme ihtimali yüksekti. Bunun için 2019’da çıkmış olan The Old Guard: Force Multiplied çizgi romanı da senaryo olarak kullanılmayı bekliyordu.

Siz çizgi romanları okudunuz mu? İkinci film için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.