Sinema Haberleri

The Flash Filmi İçin Yeni Görsel Paylaşıldı!

The Flash filminin yönetmeni Andy Muschietti, kişisel Instagram hesabı üzerinden yeni bir görsel paylaştı. Görsel Flash karakterinin logosunu ve kostümünün detaylarını içeriyor.

Çok ama çok uzun süren ön prodüksiyon çalışmalarının ardından çekimleri ufaktan başlayan The Flash hakkında yeni bir gelişme var. Filmin yönetmeni Andy Muschietti, ufak bir görsel paylaştı. Görsel ufak ama karakter hakkında çok şey anlatıyor.

Görselde daha önce de paylaşılan yeni Flash logosu yer alıyor. Logo, karakterin kostümünün göğüs kısmında bulunuyor. Detaylara biraz bakarsak Ezra Miller tarafından canlandırılacak Barry Allen’ın yeni kostümüne ilişkin de ilk detayları görüyoruz.

2022 yılında yayınlanması beklenen The Flash filmi, doğrudan Flashpoint macerasından esinlenerek çekiliyor. Flash, birçok farklı evrene geçiş yapıp DC’nin çoklu-evrenleri arasında dolaşacak. Bu sebeple Tim Burton’ın Batman filminin başrolü Michael Keaton‘ı ve Zack Snyder’ın evreninde olan Ben Affleck‘i de Batman rollerinde göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.