Sinema Haberleri

The Crow Reborn’un Çekimleri Yakında Başlıyor

Beyaz perdenin kült yapımlarından The Crow geri dönüyor! Uzun zamandır beklenen yeniden uyarlama için hazırlıklar nihayet başladı. The Crow çizgi romanının yaratıcısı James O’Barr‘dan The Crow Reborn‘a dair açıklama geldi.

Screengeek’e konuşan O’Barr; “Şu an itibariyle filmin ön prodüksiyonunun Şubat 2018’de başlaması planlanıyor. Filmin yapımına oldukça dahil durumdayım ve yönetmenle birlikte çalışıyorum,” diye belirtti.

Filmin yönetmen koltuğunu projenin ilk gündeme geldiği 2014 yılında adı anılan yetenekli İngiliz yönetmen Corin Hardy üstlenecek. Başrolü için Tom HiddlestonJack Huston ve Luke Evans gibi isimlerin gündeme geldiği yeniden çekim hakkında gelen son haberlerde DC Sinematik Evreni’nin Aquaman’i ve Game of Thrones’un Khal Drogo’su Jason Momoa filmin başrolünü üstlenecek olan isim gibi görünüyor. Prodüksiyona dair Ağustos’ta paylaşılan sosyal medya gönderisinde de Jason Momoa yönetmenle birlikte doğum gününü kutluyordu. Gelen açıklamada adı geçmiyor olsa bile umarız ki Momoa hâlâ projeye dahildir!

1994 yapımı kült film “The Crow“, kız arkadaşının cinayetinin öcünü almak için mezarından dirilen Eric Draven‘ı temel alıyordu. Orijinal filmde Bruce Lee’nin oğlu olan Brandon Lee filmin başrolünde yer almış fakat genç oyuncu çekimler esnasında sette gerçekleşen bir kaza sonucu 31 Mart 1993’te hayatını kaybetmişti.

O’Barr’ın nişanlısı Bethany’yi trajik bir trafik kazasında kaybetmesinin ardından çizimlerine başladığı çizgi roman serisi O’Barr’ın gazetede okuduğu, Detroit’te bir çiftin 20 dolarlık nişan yüzükleri için öldürülmesi haberinden ilham alıyordu. Filmde yer alan çete üyesi karakterlere verilen isimler olan T-Bird, Tin-Tin, Top Dollar, Skank ve Funboy da Detroit’in gerçek çete üyelerinin isimleriydi. 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.