Sinema Haberleri

The Batman Part II İçin Tarih Verildi. Filmin Konusu da Duyuruldu

The Batman’in devam filmi The Batman Part II için vizyon tarihi duyuruldu. Batman‘in The Brave and the Bold hikayesi sinemaya uyarlanacak.

The Batman‘in devamı niteliğindeki The Batman – Part II adlı devam filminin resmi olarak artık bir çıkış tarihi var. Robert Pattinson‘ın Batman’i yeniden canlandıracağı devam filmi 3 Ekim 2025‘te vizyona girecek.

Batman Robert Pattinson

DC Universe’ün başındaki James Gunn ve Peter Safran, çıkış tarihini açıklamanın yanı sıra Batman’in bir üçleme olacağını da doğruladı.

James Gunn şunları söyledi,

Matt, Batman’in bir polisiye destanı olduğunu düşündüğü ve Penguin televizyon dizisini de kapsayan The Batman – Part II üzerinde çalışıyor. Geçen gün gelip bize harika, gerçekten harika şeyler sundu. Bu yüzden planımız bunun devam etmesi yönünde olacak.

Peter Safran ise,

Batman bir üvey çocuk değil. Demek istediğim, her şey DC’nin bir parçası. Her şeye olduğumuz gibi Batman’in başarısına da tamamen bağlıyız.

Reeves’in en az 2019’dan beri Batman’i bir üçlemeye dönüştürmekle ilgilendiği ve daha önce geniş bir Batman kurgusu için fikirlerini tartıştığı bildirildi. Bu ayın başlarında, filmlerin Gunn ve Safran’ın yeni DC Sinematik Evreni’nden ayrı olacağı doğrulandı.

The Bold and The Brave

Gunn ve Safran’a göre Batman, Grant Morrison’ın kaleme aldığı Batman’in oğlu Damian Wayne‘in League of Assassins tarafından eğitilmiş ölümcül bir çömez olarak yer aldığı serideki koşusuna dayanacak.

Batman The Brave and The Bold Damian Wayne

James Gunn konuyla ilgili şunları söyledi,

Bu; Batman’in gerçek oğlu olan ve hayatının ilk sekiz ila 10 yılı boyunca varlığından haberdar olmadığımız Damian Wayne’in hikayesi. Küçük bir katil ve suikastçı olarak yetiştirildi. O küçük bir çocuk bir orospu çocuğu. O benim en sevdiğim Robin. En sevdiğim Batman serilerinden biri olan Grant Morrison çizgi roman serisine dayanıyor. Ve şu anda hepsini bir araya getiriyoruz.

Peter Safran ise şunları ekledi,

Bu kesinlikle uzun metrajlı bir film ve genişletilmiş Batman ailesinin diğer üyelerini de içerecek. Sırf çok uzun süredir sinemadaki Batman hikayelerinin dışında kaldıklarını düşündüğümüz için onların da vaktinin geldiğini düşünüyoruz.

The Brave and the Bold, kökleri 1950’lerin ortalarına dayanan bir çizgi roman serisidir ve tarihsel olarak Batman’in yer aldığı bir takım kurma hikayesi olmuştur. Bu arada Grant Morrison‘ın Batman and Son, 2006’da çıkış yaptı ve Batman’in yakın tarihinin en önemli hikayelerinden biri olarak tanımlandı.

DC Sinematik Evreni Haritası Genişliyor

Bunların hepsi, toplam 10 proje için beş yeni film ve beş televizyon dizisinin yer alacağı yeni DCU için daha geniş bir yol haritasının parçası. Peter Safran, hazırladığı açıklamada “sevgiyi, şefkati ve insan ruhunun doğuştan gelen iyiliğini vurgulayan uyumlu hikayeler” anlatacağını söyledi. Superman, Swamp Thing ve daha fazlasını içeren yeni hikayeler yolda.

YouTube player

The Batman’e gelince; Reeves’in projesi, DC’nin en önemli yaratıcı parlak noktalarından biriydi ve hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden son derece olumlu eleştiriler aldı. Gunn, Safran ve Reeves; geçen yılki filmin yarattığı ivmeyi korumaya çalışacaklar.

Süreç, DCU’daki sıfırlama düğmesine basmayı deneyecek olan The Flash ile başlayacak. Daha sonra Aquaman ve Lost Kingdom filmi, DCU’nun gerçekten ciddi bir şekilde yeniden başlayacağı Superman: Legacy‘ye yol açacak.

Kaynak: IGN

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.