Sinema Haberleri

Terminator 6 Filminin Setinden Fotoğraflar Yayınlandı

Son yıllarda yayınlanan devam filmleriyle hayranlarını üzen Terminator serisi, Terminator 6 ile eski tutkunları mutlu etmek için geliyor. Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton‘ın yeniden birlikte rol alacağı filmin setinden yayınlanan görüntüler güzel görünüyor.

Filmin setinden ortaya çıkan ilk fotoğraflarda başrol oyuncularından Mackenzie Davis‘i vücudundaki yara izleriyle sanki bir savaştan çıkmış gibi görüyoruz.

Filmin başrol oyuncularından Natalia ReyesGabriel Luna tarafından canlandırılacak olan yeni bir Terminator tarafından avlanacak olan Dani Ramos olarak karşımızda olacak.

► İşte Karşınızda Yeni Terminator!

Sarah Connor Dönüyor!

Terminator ve Terminator 2 filmlerinde başrollerde izlediğimiz Linda Hamilton, görüldüğü kadarıyla eski formundan bir şey kaybetmemiş. Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton filmde yer alacak olsa da başrollerde olmayacaklar ama Sarah Connor’ı tekrar görmek heyecanlandırdı.

James Cameron’ın işin başına geçtiği filmin yönetmen koltuğunda Deadpool filmini yöneten Tim Miller oturuyor. Önceki filmler hayal kırıklığı yaratsa da bu film için beklentiler yüksek!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.