Sinema Haberleri

Super Mario Filminin Seslendirme Kadrosu Duyuruldu

Super Mario filmini seslendirecek isimler duyuruldu. Kadroda yok yok: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black…

Bugün sabaha karşı gerçekleşen Nintendo Direct etkinliğinde pek çok dikkat çeken duyuru yapıldı. En göze çarpan duyurularından biri de Super Mario Bros. filminin seslendirme kadrosu oldu. Illumination Studios imzasını taşıyacak olan film aslında 2017 Kasım ayında duyurulmuştu ama sonrasında çok az haber almıştık. “Devam ediyor, iyi gidiyoruz, bakın yönetmen, bakın prodüktör” derken nihayet Nintendo Direct’de dişe dokunur gelişmeler duymayı başardık. Kadro ciddi manada yıldızlar geçidi.

Star-lord’umuz Chris Pratt Mario’yu, Queens Gambit’le büyük başarı elde eden Anya Taylor-Joy Prenses Peach’i, Charlie Day Luigi‘yi, Keegan-Michael Key Toad‘u seslendirecek. Üstüne üstlük Bowser‘ı da ortamların en sevilen abilerinden Jack Black seslendirecekmiş. Muhteşem kadro yahu muh-te-şem! Mario’nun orijinal sesi Charles Martinet‘in de birden fazla cameosu olacakmış filmde.

Chris Pratt de haberlerin ardından paylaştığı videoyla projede yer almaktan büyük heyecan duyduğunu aktardı. “Henüz Mario sesimle ‘It’s-a me!’ diyemiyorum sizlere, ona biraz daha zaman var. Ama evet doğru, Mario’yu seslendiriyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım!” diyen aktör tebrik eden herkese teşekkürlerini iletti.

Super Mario Bros. filmi 22 Aralık 2022‘de vizyona girecek, merakla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.