Sinema Haberleri

Steven Knight, Yeni Star Wars Filmini Yazacak

Damon Lindelof ve Justin Britt-Gibson’ın ayrıldığı Star Wars film projesi, aradığı yazarı Peaky Blinders’ta buldu. Steven Knight, yeni Star Wars filmini yazacak.

Steven Knight, en çok Peaky Blinders, Eastern Promises, Seventh Son, Spencer ve daha birçok fantastik dizideki çalışmalarıyla tanınıyor. Oldukça sürprizlerle dolu işlere imza atan Steven Knight’ın Star Wars’ta ne gibi sürprizler yapacağı da bize sürpriz olacak!

Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) hâlâ filmin yönetmen koltuğunda oturuyor fakat bunun dışında başka bir gelişme olmadı. Büyük ihtimalle yeni filmle ilgili detaylar Nisan ayında Londra’daki Star Wars Celebration‘da duyurulacaktır.

Damon Lindelof’un ilk taslağını kaleme aldığı hikaye hakkında tek bildiğimiz, filmin Star Wars: The Rise of Skywalker olaylarından sonra geçeceği. Yeni film Skywalker Saga’nın doğrudan bir devamı olmayacak. Plan, diğer birkaç film boyunca genişleyebilecek bağımsız bir film yapmak. Tabii tanıdığımız bazı karakterleri yeni filmde de görebiliriz.

Steven Knight’ın Lindelof ve Britt-Gibson’ın teslim ettiği senaryoyu sıfırdan yazıp yazmayacağına dair bir bilgi yok. Filmin yapımına da Şubat 2024’te başlanması planlanıyor. Vizyon tarihi olarak 19 Aralık 2025 belirlendi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.