Sinema Haberleri

Star Wars Filmleri Game of Thrones Yapımcılarına Emanet

Star Wars serisinin yeni filmleri, ünlü fantastik dizi Game of Thrones‘un yapımcıları tarafından çekilecek.

Walt Disney, gelecek Star Wars (Yıldız Savaşları) filmlerinin senaryosunu ve yapımcılığını dünyanın izlenme rekorları kıran Game of Thrones ekibi tarafından üstleneceğini duyurdu.

David Benioff – D.B. Weiss

Buna göre ünlü fantastik dizinin senaristliğini ve yapımcılığını yapan David Benioff ve D.B. Weiss, yönetmen Rian Johnson tarafından geliştirilen yeni Star Wars üçlemesinde ve Skywalker efsanesinin konu edildiği bir spin-off filmi olmak üzere dört ayrı projede yer alacak.

Disney’in alt kuruluşu ve Star Wars filmlerinin yapım şirketi olan Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy, konuyla ilgili olarak, Emmy ödüllü senaristler ile ilgili şunları söyledi:

“Benioff ve Weiss’in karmaşık karakterleri irdeleme ve olayların derinliğini işleme konusundaki başarısı ile zengin mitoloji bilgilerinin Star Wars’ta yeni bir çığır açacağını düşünüyorum.”

Benioff ve D.B. Weiss’in kalema alacağı Star Wars filmlerinin tarihleri ve diğer detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Game of Thrones’tan Star Wars’a İlk Transfer Değil

Game of Thrones’un başrol oyuncularından Emilia Clarke, 25 Mayıs 2018’de vizyona girecek Solo: A Star Wars Story filminde ana kadın karakter Qi’ra‘yı canlandırdı. Ayrıca yine Game of Thrones’ta Tarthlı Brienne’i canlandıran Gwendoline Christie de yeni üçlemede Captain Phasma karakterini canlandırdı.

Açıklamanın videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.