Sinema Haberleri

Star Wars: Episode VIII, Yeni Oyuncular ile Çekimlere Başladı

star-wars-episode-viii-banner

Geçtiğimiz günlerde  Disney’in CEO’su Bob Iger‘ın çekimlerinin başladığını duyurduğu Star Wars: Episode VIII’in resmi duyurusu yapıldı.

Lucasfilm tarafından yapılan basın açıklamasında, “Star Wars: Episode VIII” filminin çekimlerinin resmi olarak başladığı belirtildi.

Açıklamanın yanına filme katılan üç yeni oyuncu tanıtıldı. Yapımcılar; Benicio Del Toro, Jurassic Park’ın ilk filmiyle ünlenen aktris Laura Dern ve uzak doğulu oyuncu Kelly Marie Tran ile anlaştıklarını duyurdu.

benicio-del-toro-laura-dern-kelly-marie-tran

Habertürk’ün haberine göre, Lucasfilm tarafından yapılan basın açıklamasında hikayeden spoiler ya da herhangi önemli bir bilgi verilmeden bahsedildi. Açıklamada “Rey, Star Wars: The Force Awakens ile kendini büyük bir dünyanın içine çeken ilk adımları attı. Macerası Finn, Poe ve Luke Skywalker ile birlikte yeni bölümde devam edecek. Filmin çekimleri 15 Şubat tarihinde Londra’daki Pinewood Studios’ta başladı.” denildi.

Yayımlanan çekim başlangıcı tanıtım videosunda ise The Force Awakens filminin tam olarak bıraktığı yer gösteriliyor. Rey, ışın kılıcını Luke’a uzatıyor ve tam orada Star Wars: Episode VIII’in çekimlerinin başladığı belirtiliyor.

YouTube player

Lucasfilm ayrıca Star Wars 8’de The Force Awakens’ta izlediğimiz Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Solo), Adam Driver (Kylo Ren), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Lupita Nyong’o (Maz), Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie ve Andy Serkis‘in (Snoke) yer alacağını belirtti. Filmin yönetmeni ise Rian Johnson.

Star Wars: Episode VIII filmi 15 Aralık 2017 tarihinde vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.