Sinema Haberleri

Star Wars Episode VII Setinden İlk Görüntüler

star-wars-genel-tam-banner

J. J. Abrams, Star Wars setinden paylaştığı ilk video görüntüyle hayranları heyecanlandırdı.

Star-Wars-VII-CastBir efsanenin geri dönüşü, tüm hayranlarını heyecanlandırıyor. Elleriniz terliyor, tansiyonunuz çıkıyor, kalp atışlarınız hızlanıyor. Sakin olun! Aynı hislere sahibiz. Filmin çekimlerinin başladığı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Daha taze taze de yeni filmde eski kemik oyuncu ekibinin olacağını öğrendik. Şimdi ise sahne arkasından kısa olsa da bir görüntü var.

Kamera karşısına geçen J. J. Abrams, Abu Dabi’de olduğunu belirtiyor. Arka tarafında ise çöl ortamı içerisindeki karmaşık bir pazarı görüyoruz. Elbette akıllara ilk olarak Tatooine gezegeni geliyor. Dış halkalarda bulunmasına rağmen Star Wars evreni için çok önemli olan bu gezegeni yeni filmde de göreceğiz gibi gözüküyor.

Abrams, aslında bir yandan setin nasıl olduğuna dair ufak bilgiler verirken bir yardım kampanyasına da katılmamızı istiyor. UNICEF ile gerçekleştirecekleri yardım kampanyasına katılırsanız, film ekibi ile tanışma ve seti dolaşma fırsatı yakalıyorsunuz. Detaylı bilgiyi Omaze.com sitesinde bulabilirsiniz.

Lafı fazla uzattım. Ancak son olarak arka plandan geçen uzaylıyı gözden kaçırmayın derim. Abrams, eski Star Wars ruhunu koruyarak uzaylı ırklarını kuklalar ve makyajlarla canlandıracak. Bu gerçekten süper bir haber. Yaratık biraz Jim Hensonvari gözükse de, hoşuma gitti.

[snax_content]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.