Sinema Haberleri

Spider-Woman Filmi Olivia Wilde’a Emanet Edilmiş Olabilir

Sony’nin çok gizli bir film projesi için Olivia Wilde ile anlaştığı açıklandı. Eski aktris, şimdilerin yönetmeni Wilde, Spider-Woman filmi çekebilir.

Sony Pictures, stüdyo için çok gizli bir Marvel projesini hayata geçirmek için Olivia Wilde ile anlaşma yaptığı açıklandı. Birçok dizide ve filmde rol alan Olivia Wilde, son birkaç yıldır kameranın arkasına geçmişti. Son çektiği Booksmart (2019) filmiyle övgü toplayan Wilde’ın başarısı Sony’nin de dikkatini çekmiş olmalı.

IMDB sayfasına baktığınızda da “Untitled Sony/Marvel Project” başlığıyla bu işin duyurulduğunu görebilirsiniz. Peki Sony, Olivia Wilde’ı hangi uyarlama için işe almış olabilir?

Cevabınız Spider-Woman ise doğru yoldasınız demektir. Bildiğiniz üzere Marvel’ın film haklarının birçoğu Disney’e ait. Ancak Spider-Man ve Spider-Man ailesinin tüm kullanımları Sony’nin elinde bulunuyor.

Sony’nin Spider-Man filmleri için bir evren yaratmaya çalıştığı zaten biliniyor. Disney ile uzun görüşmeler sonunda Spider-Man de bir şekilde MCU filmlerine dahil olmuş durumda. Fakat Sony, kendi evrenine de ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden elini kuvvetlendirmek için Spider-Woman’ı da beyaz perdeye yansıtacaklar.

Olivia Wilde’ın şimdiden ekibini oluşturduğu belirtiliyor. Katie Silberman ile taslak hikaye oluşturmaya çalışan Wilde, yapımcı olarak da Amy Pascal ile anlaştı.

Venom, Morbius ile süper kötüleri birer birer yerleştirmeye başlayan Sony, Spider-Woman sayesinde iyi tarafın da elini güçlendirecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.