Sinema Haberleri

Spider-Man: Across the Spider-Verse Hakkında Tüm Bildiklerimiz

2018’in en deli dolu animasyonlarından, hatta Spider-Man’e dair en iyi işlerden biri olan Spider-Man: Into the Spider-Verse‘ün devamı sonunda kapının öbür ucunda. Peki merakla beklenen devam filmi hakkında neler biliyoruz?

Çıktığı sene En İyi Animasyon Oscar heykelciğini kapan Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün iki devam filmiyle yola devam edeceği hemen kesinleşmiş, kısa sürede de isimleri duyurulmuştu. 2024 yılında çıkacak olan üçüncü film Beyond the Spider-Verse şimdilik kocaman bir soru işareti ancak Across the Spider-Verse merak katsayımızı arşa vuran fragmanlarıyla pek çok bilgi kırıntısını eteğinden saçtı.

BİZLERİ NASIL BİR SENARYO BEKLİYOR?

Devam filmimizde Miles Morales gene başrolde ve ekibinde sıkı dostları Peter Parker, orijinal Spider-Woman olan Jessica Drew, Spider Gwen, Spider-Man 2099 ve Spider-Punk yer alacak. Çizgi romanlarda alay konusu olan Spot isimli kötü karakter, filmimizin de baş kötüsü ancak bazı yeni yeteneklerle eskisinden daha güçlü olacak. Spot açtığı portallar sayesinde paralel evrenlere erişebilecek. Bu da pek çok alternatif ”Spidey” ve kötü karakterin tek bir dünyada buluşmasına sebep olacak. Yapım ekibi ellerindeki bu geniş malzemenin yardımıyla birbirinden bağımsız pek çok çizim tekniğini tek bir filmde kullacak.

FİLMİN SESLENDİRMESİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Filmin seslendirme kadrosunda şu an için bilinen isimler şöyle; Miles Morales’e Shameik Moore, Peter Parker’a Jake Johnson, Gwen Stacy’e Hailee Steinfeld, Spider-Man 2099’a müthiş adam Oscar Isaac, Spot’a da Wes Anderson’un favori aktörlerinden olan Jason Schwartzman hayat verecek.

Diğer isimler arasında da Brian Tyree Henry (Jefferson Davis), Issa Rae (Jessica Drew), Luna Lauren Velez (Rio Morales), Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Shea Whigham (George Stacy), Karan Soni (Spider-Man India) ve Jorma Taccone (Vulture) yer alıyor.

Bakkal listesi tadındaki bu isimlere ek olarak, filmlerden buraya transfer olan isim olacak mı, hep birlikte göreceğiz. Son filmde herkese bir damla gözyaşı oturtan üç Spider-Man; Holland, Garfield ve Maguire gene bir sürpriz yapar diye inceden bir umut taşımıyor değiliz. Nicholas Cage tarafından daha önce seslendirilen Spider-Man Noir ise ünlü aktörün açıklamalarına bakılırsa filmde yer almayacak.

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Bir kez daha Oscar heykeline göz kırpma ihtimali oldukça yüksek olan Spider-Man: Across the Spider-Verse’ü 2 Haziran 2023 tarihinde sinemalarda izleyebileceğiz. ”Şunun şurasında kalmış dört ay, bekleriz.” diyen faniler, o sürede taş olsa çatlar deyip içinize kurt atar ve buradan kaçarım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.