Sinema Haberleri

Sony ve Disney’in Anlaşmazlığını Tom Holland Çözmüş

Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre iki dünya devinin arasındaki anlaşmazlığın çözülmesinin arkasında Tom Holland’ın parmağı varmış.

Yaz aylarına veda ettiğimiz günlerde sinema dünyası yeni bir haberle çalkalanmıştı. Sony ve Disney, Spider-Man konusunda maddi yönde anlaşamamış ve yapılan telif anlaşması iptal edilmişti.

Elbette iki farklı görüşe dair, hayranlar ve sıkı takipçilerden de bir sürü yorum yağdı. Sony’i suçlayanlar olduğu kadar, Disney’de de hata bulanlar oldu. Öyle ya da böyle bu anlaşmanın tekrar masaya konulacağı ve çözüleceğini biliyorduk.

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü ve son bir Spider-Man filmi için iki firma el sıkıştı. Disney filmin yapım masraflarının %25’lik payını üstlenecek. Bu sayede filmin gişesinden de %25’lik bir hasılat alacak.

Bu anlaşmanın ortaya konulmasının arkasında ne gibi konuşmalar döndü, toplantılar yapıldı halen bilmiyoruz. Fakat ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre Ağustos ayının sonunda düzenlenen D23 Fuarı’nın hemen ardından Tom Holland iki firmayla yakın dirsek temasında kaldı.

Tom Holland sadece Spider-Man rolüne saplanıp kalmış bir oyuncu değil. Hem Disney, hem de Sony çatısı altında birçok projede çalışacak. Mesela Sony’nin Uncharted uyarlamasında başrolü çekecek. Hal böyle olunca iki firma arasında mekik dokuyan Holland, inatçı patronları kandırmayı başarmış.

Helal olsun be çocuk! Oynadığın karaktere nasıl sahip çıkmışsın öyle…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.