AYBABTUSinema Haberleri

Sony, Keanu Reeves’e Kraven the Hunter Filminde Başrol Teklif Etti

Sony Pictures’ın Keanu Reeves‘e şu anda geliştirilmekte olan solo film projesinde Örümcek Adam kötü adamı Kraven the Hunter rolünü teklif ettiği bildirildi. Bu doğruysa bile Keanu Reeves’in teklifi kabul edip etmeyeceğini hala bilmiyoruz.

Keanu Reeves, son dönemin en gözde aktörlerinden birisi. Matrix ile ününü arşa çıkaran, sonrasında John Wick serisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Keanu Reeves, şimdi de Kraven the Hunter (Avcı Kraven) rolüne bürünebilir.

Biz filmin adına Kraven the Hunter diyoruz ama The Illuminardi’ye göre proje sadece Kraven olarak anılıyor.

Proje hakkında duyduğumuz son şeylerden biri, yönetmen J.C. Chandor ile Kraven filminin yönetmenliği için görüşmelerde bulunulmasıydı. Chandor’ın ne yanıt verdiği veya vereceği ile ilgili bir bilgi yok. Bununla birlikte Keanu Reeves, sanki Kraven rolü için fiziksel olarak biraz zayıf sanki.

Avcı Kraven Kimdir?

Gerçek adı Sergei Kravinoff olan Kraven, kendi halinde bir doktorken aşk yüzünden ormanlara düşer. Burada doğa adamı haline dönüşen Kraven, vahşi hayvanlarla iletişim kurma ve avcılık konularında uzman haline gelir. Günün birinde yaralanınca iyileşmesi için kullanılan bir ilaç hayatını kurtarır ama aynı zamanda Sergei’de gözle görülür değişimler yaratır. Sergei artık çok daha güçlü ve hızlıdır. Ormanda avladığı hayvanlar gibi de vahşileşmiştir.

New York’a gelir ve o sırada Örümcek Adam’ı mükemmel bir av olarak görüp onun peşine takıldı. Örümcek Adam’ı yenmekte başarısız olması Örümcek Adam’ın onda bir saplantıya dönüşmesine yol açtı. Hayatta onu yenmekten başka hiçbir amacı kalmamıştı. Sonrası Örümcek Adam ve hayatın amacını sorgulayan ilginç bir hikayesi vardır Kraven’ın ama spoiler olmaması için burada yazmayacağız.

Spider-Man ve Kraven Filmi Bağlanabilir

Spider-Man 3 filmi şu anda yapım aşamasında ve Avcı Kraven‘ın bu filmde görünebileceğine dair söylentiler var ancak bu henüz onaylanmadı. Kraven filmde rol almasa da kısa da olsa görünebilir.

Daha önce yayınlanan bir tanımda Kraven, insanüstü güç, hız, dayanıklılık, çeviklik ve refleksleri olan Rus kökenli bir karakter olarak tanımlanıyor. Bu yazı, “delirmiş avcının, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamak için Örümcek Adam’ı yenmeye çalıştığını,” söyleyerek devam ediyor. Keanu Reeves rolü kesinlikle başarabilir, kendisi çok yetenekli ve sevdiğim bir aktör ama görünüş konusunda Kraven’a ne kadar yaklaşır emin olamıyorum.

Kraven filminini senaryosunu The Equalizer filmlerini kaleme alan senarist Richard Wenk yazdı. Matt Tolmach ve Avi Arad da filmin yapımcılığını yapacak.

Bakalım Keanu Reeves, Kraven rolünde olacak mı; bekleyip göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.