Sinema Haberleri

Short Circuit Yeniden Beyaz Perde Yolunda

1986 yılında vizyona giren bilimkurgu türündeki Short Circuit‘in yepyeni bir hikaye ve anlatımla yeniden beyaz perdeye uyarlanacağı açıklandı.

80li yılların önemlerinden biri de bilimkurgu türünün sinemada zirve yapmasıydı. Bu furya çoluk çocuk demeden her kesme hitap edecek şekilde çekilecek bilimkurgu filmleriyle devam etti.

Maaile ile oturup izlenebilecek filmlerden biri de 1986 yılında vizyona giren Short Circuit filmiydi. Ordu tarafından deneysel amaçlarla üretilmiş bir robota yıldırım çarpmasının ardından insani duygular geliştirmesi anlatılıyordu. 1988 yılında da o kadar başarılı olmayan devam filmi gelmişti.

Ortalama üzeri bir hikayeye ve izleme keyfine sahip olan Short Circuit’in, bilimkurgu sinemasındaki yeri çok önemli olmasa da iyi işlerden biri olarak kabul edilir. Şimdilerde bu projenin yeniden beyaz perdeye yansıtılacağı söylenmekte.

Spyglass Media Group ve Project X Entertainment tarafından hazırlanacak yapımın senaryosunu Eduardo Cisneros ve Jason Shuman yazacak. Şu an için yönetmen ve kadro açısından bir duyuru yapılmadı. Ancak Deadline’da yer alan habere göre kadronun Latin asıllı aktörlerden oluşturulacağı söylenmekte.

Orijinal filmin ailevi yapısına uygun bir biçimde her kesime hitap edilebilecek şekilde hazırlanacağı söyleniyor. Ancak orijinal filmdeki hikayeyi ne kadar temel alacağı henüz belirsiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.