Sinema Haberleri

Shia LaBeouf’un Marvel Studios İle Görüştüğü Söyleniyor

İnişli çıkış bir oyunculuk kariyerine sahip olan Shia LaBeaouf‘un, Marvel Studios ile bir çizgi roman uyarlamasında yer almak için görüştüğü söylentisi ortaya çıktı.

Gençlik yıllarında birçok önemli yapımda yer alan Shia LaBeouf, erken gelen şöhretin kurbanı olan oyunculardan biri. Yer aldığı filmlerin birçoğunun büyük filmler olduğunu ve gişe de sağlam hasılatlar kazandığını söyleyebiliriz. LaBeouf bu filmler sayesinde küresel çapta ün kazanmış ancak sonrasında aşırı söylemleri ve garip hareketleriyle magazin gündemine oturmuştu.

Son dönemde eski kız arkadaşının açtığı fiziksel ve sözlü taciz davasıyla gündemde olan LaBeouf’un yeniden geri dönebilmek için kapıları çalmaya başladığı belirtiliyor. Bir süre önce Olivia Wilde‘ın yönetmenliğinde çekilecek Don’t Worry Darling filminde rol kapan LaBeouf, uyumsuz davranışları ve diğer oyuncularla kavga etmesi sebebiyle projeden kovulmuştu. Yani ilk adımları pek de olumlu olmamıştı.

Yeni çıkan bir söylentiye göre Shia LaBeouf, Marvel Studios ile görüşme ayarlamaya çalışıyormuş. MCU filmlerinin başarısı göz önüne alındığında LaBeouf’un tekrar eski günlerine dönmesi açısından önemli bir hamle olabilir.

Ancak Marvel Studios’un sahibi olan Disney, bu tarz uçarı kaçarı hareketleri olan oyuncularla çalışmaktan yana değil. Yani bu söylentinin sonu boş çıkabilir.

Shia LaBeouf şu aşamada Hollywood’un istenmeyenler listesinde olsa da ve garip hareketleriyle takipçilerini kendisinden soğutsa da, kendi açımdan sevdiğim ve başarılı bulduğum bir oyuncuydu. Kendine has bir oyuncu olduğunu da kabul etmek gerek. Psikolojik sorunları olduğu ve bu konuda profesyonel yardım aldığı da bilinen bir gerçek. Sektöre bir şekilde geri dönüp çalışmaya başlaması iyi bir haber olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.