Sinema Haberleri

Sherlock Holmes Filmleri Kendi Evrenini Oluşturabilir

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Robert Downey Jr. başrolündeki Sherlock Holmes filmleri bir seri halinde kendi sinematik evrenini oluşturabilir.

2009 ve 2011 iki film halinde izleyici ile buluşan Sherlock Holmes filmlerinin devamı bir türlü gelmedi. Robert Downey Jr.’ın ve rol arkadaşı Jude Law‘ın harikalar yarattığı, sinematik açıdan izlemesi oldukça keyifli olan serinin devamının 22 Aralık 2021‘de geleceği duyurulmuştu. Ancak bu noktadan sonra işler değişebilir.

Fast Company tarafından düzenlenen inovasyon festivaline katılan Robert Downey Jr. verdiği panelde, Sherlock Holmes filmlerinin geleceğinden bahsetti. Ünlü oyuncu, “Bizim için bu noktada, hiçbir yerde eşi benzeri olmayan bir gizem evreni inşa edilmiş ve Conan Doyle, bu arenadaki en keskin ses. Bu yüzden diğer zaman ve unsurları kullanıp çeşitlilik yaratmayacaksak neden üçüncü bir film çekelim?” sorusuyla aslında serinin devamına da ışık tutmuş oldu.

Eşi ve aynı zamanda yapımcı olan Susan Downey de bu sözleri destekleyerek, Warner Bros. grubuna bağlı HBO ve HBO Max‘in sunduğu altyapının bu tarz filmler için değerlendirilebileceğini dile getirdi.

Yapımcı ekibin Sherlock Holmes karakteri ve içinde bulunduğu evren için yeni planları var gibi duruyor. Viktorian temalı, Holmes filmleri haricinde BBC’nin çektiği modern dünyada geçen bir de dizi var. Acaba böyle bir evrenden mi bahsediliyor yoksa Viktorian temasına uygun ama Holmes karakterinin yer almadığı yan serilerden mi? Zamanla göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.