Sinema Haberleri

Ryan Gosling Wolf Man Rolünden Çıktı, Christopher Abbott Yerini Aldı

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre, Blumhouse‘un en çok beklenen projelerinden biri olan The Wolf Man’de Ryan Gosling‘in yerini Christopher Abbott aldı. Ancak bu işleri değiştiriyor. Hikaye, ailesini yaratıktan korumaya çalışan bir adamı konu alıyordu. Gosling yıllarca projeye bağlı kalmıştı, stüdyo projeyi yakın bir zamanda beyaz perdeye taşımaya çalışıyordu. Ancak proje artık farklı bir yöne gidecek. Blumhouse ve Universal, film için 25 Ekim 2024 vizyon tarihini açıkladı. Yani bu da çekimlerin yakın zamanda başlayabileceği anlamına geliyor.

Christopher Abbott - Ryan Gosling
Christopher Abbott – Ryan Gosling

Son yılların en büyük korku hitlerinden bazılarının arkasındaki yapım şirketi, dünyanın dört bir yanındaki sinema salonlarında başka bir canavarı serbest bırakmaya hazır. Filmin yönetmenliğini Leigh Whannell üstlendi. Whannell, Blumhouse ile uzun zaman önce kurduğu çalışma ilişkisini devam ettirecek. Film yapımcısı şirketle birlikte Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 ve The Invisible Man gibi filmlerde çalıştı. The Wolf Man‘i korku koleksiyonuna hoş bir katkı haline getirdi. Şirketle yaptığı son film pandemi başlamadan hemen önce vizyona girmişti. Ancak tahmin edilemeyen bir gişe başarısı elde etti. The Wolf Man, korku filmleri için gişenin yoğun olduğu Cadılar Bayramı‘na yakın gösterime girecek. Bunun için daha iyi bir performans göstereceği düşünülüyor.

The Wolf Man 1941

Christopher Abbott ile ‘Wolf Man’a Giden Karmaşık Yol

Ryan Gosling‘in The Wolf Man‘de oynayacağı bildirildiğinde, Whannell projeyi Blumhouse ve Universal için yönetmek üzere ilk görüşmelerde bulunuyordu. Bundan bir yıldan fazla bir süre sonra, Derek Cianfrance filmin yeni yönetmeni olarak duyuruldu. Ancak film yapımcısı projeden ayrıldı. Whannell‘i bir kez daha yönetmen koltuğunda bıraktı. Film yıllarca geliştirme cehenneminde sıkışıp kaldı. Ancak The Wolf Man nihayet bir yıldan kısa bir süre içinde beyaz perdede olacak. The Wolf Man 25 Ekim 2024 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri‘nde sinemalarda gösterime girecek.

Orijinal The Wolf Man filmi 1941 yılında gösterime girmişti. Başrolde Lon Chaney Jr. vardı. Filmde bir adam kendisini tehlikeli bir canavara dönüştüren öngörülemez durumla mücadele ediyordu. Dönüşüm, Larry‘nin (Chaney Jr.) Jenny Williams‘ı (Fay Helm) azgın bir kurttan korumaya çalışmasının ardından gerçekleşmişti. Gelecek yılın hikayesi için belirlenen öncül, daha öncekiyle uyuşmuyor. Bu da Blumhouse‘un Whannell, Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo tarafından yazılan yeni bir hikaye yaratacağı anlamına geliyor. Bir korku efsanesi yeniden doğmak üzere.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.