Sinema Haberleri

Russo Kardeşler’in Moon Knight İçin Planı Var!

Avengers filmleriyle Marvel Sinematik Evreni’ni bambaşka bir boyuta taşıyan Russo Kardeşler’in, Moon Knight için planları olduğu ortaya çıktı.

Avengers: Endgame ile birlikte inzivaya çekilen Russo Kardeşler, şu aralar kendi özel projeleri üzerinde çalışıyorlar. Fakat Disney ve Marvel Studios ile olan ortak çalışmaları da bitmiş değil.

Bildiğiniz üzere bir süre boyunca Marvel filmi izlemeyeceğiz. Bunun en büyük sebeplerinden biri prodüksiyon ekibinin yeni yol haritası çıkartmaya çalışması. Geçtiğimiz yaz aylarında birkaç filmin tanıtımı ve tarihleri yayınlanmıştı. Bunların da ötesine geçecek yeni film ve dizi çalışmaları için de konuşmalar devam ediyor.

Inverse’e röportaj veren Russo Kardeşler, Moon Knight üzerinde çalışmak istediklerini dile getirdiler. Moon Knight’ı, Blade filmleri içerisinde yer verebileceklerini söylediler. Sonrasında Disney+ üzerinde kendi serisine de yol açmış olacaklar.

Tabii bunlar şimdilik laf ebeliğinden başka bir şey değil. Marvel Sinematik Evreni’nin takviminin bir kısmı belli olsa da henüz büyük resmin ne olduğu açıklanmadı. Moon Knight, She-Hulk, Blade gibi yeni karakterlerin bu serilere dahil olacağı kesin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.