AYBABTUSinema Haberleri

Robert Pattinsonlı The Batman’den İlk Fragman

Başrolünde Bruce Wayne / Batman rolünde Robert Pattinson’ı izleyeceğimiz The Batman filminden ilk tanıtım fragmanı, DC FanDome etkinliğinde gösterildi.

Yönetmen koltuğunda Matt Reeves‘in oturduğu The Batman filmi Bruce Wayne‘in Batman olduktan sonraki ikinci yılını bizlere anlatacak. Film, bir dedektiflik filmi konseptinde karşımıza çıkacak. Daha önce filmlerde gösterildiği üzere bir süper kahraman değil, tıpkı çizgi romanlardaki gibi bir süper dedektif olarak Batman’i izleyeceğiz.

Bruce Wayne Görüntüleri Sızdırıldı

Robert Pattinson’ın Batman kostümlü görüntüleri daha önce yayınlanmıştı. The Batman fragmanı gelmeden kısa süre önce Robert Pattinson’ın Bruce Wayne görüntüleri de sızdırıldı. Biraz derbeder görünüyor.

Filmin Vizyon Tarihi de Kesinleşti

İngiltere’de çekimleri devam eden The Batman filmine pandemi nedeniyle Mart ayında ara verilmişti. Şu sıralar, çekimler kontrollü olarak başladı. The Batman filmi, beklendiği üzere 25 Haziran 2021’de değil 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek.

Filmin başrolünde Bruce Wayne / Batman rolünde Robert Pattinson‘ı izleyeceğiz. Bunun dışında Catwoman rolünde Zoë Kravitz, The Riddler rolünde Paul Dano, Penguin rolünde Colin Farrell, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright, Alfred rolünde Andy Serkis, Carmine Falcone rolünde de John Turturro‘yu izleyeceğiz. Karakterleri kesinleşmeyen iki isim de Peter Sarsgaard ve Jayme Lawson. Söylentilere göre Peter Sarsgaard, Harvey Dent / Two Face karakterine hayat verirken Jayme Lawson da Barbara Gordon / Batgirl olarak karşımıza çıkacak.

The Batman Fragmanı

DC FanDome etkinliğinde The Batman filmine ait ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.