Sinema Haberleri

Robert Pattinson’ın Batman’i Oynayacağı Kesinleşti

Resmi haber geldi. Özellikle Twilight (Alacakaranlık) film serisiyle adını duyuran aktör Robert Pattinson, The Batman filminde Batman‘i canlandıracak!

Warner Bros. ve yönetmen Matt Reeves, The Batman filminde Robert Pattinson’u izleyeceğimizi doğruladı. Pattinson’ın rolü almasındaki en önemli etkenin, yönetmen Matt Reeves’in Pattinson’ın oyunculuk yeteneklerini beğenmesi olduğu belirdildi.

Batman için Warner Bros., Robert Pattinson ve Nicholas Hault arasında kalmıştı. Yapılan son seçmede hem stüdyo hem yönetmen, Pattinson’ı Batman rolü için seçti.

Yeni Batman Filmleri Üçleme Olacak

Yeni çekilecek Batman filmlerinin üçleme olacağı doğrulandı. Ayrıca yeni filmler, DC Evreni’nin bir parçası olmayacak. Yani Batman filmlerinde Wonder Woman, Aquaman, Superman gibi karakterleri göremeyeceğiz. Daha önce The Batman filminin bir dedektiflik hikayesi olacağı söylenmişti ama bu sözler söylendiğinde Batman’i Ben Affleck oynuyor hatta projenin yönetmenliğini de Ben Affleck yapıyordu. Yine de Matt Reeves’in de dedektiflik odaklı bir film istediği söylenenler arasında.

Batman’in Sinemadaki Evrimi

Robert Pattinson’ı, yukarıda da bahsettiğimiz gibi pek çok kişi Twilight serisindeki Edward Cullen rolüyle tanıdık. Evet, Harry Potter serisinde Cedric Diggory rolünde de kısa bir rolü vardı ama Twilight, Pattinson’ın tavan yaptığı nokta oldu. Pek çok kişi Twilight serisinin parlayan vampirlerini, filmin aşırı ergen hikayesini eleştirmişti ve bu sebeple Robert Pattinson da ağır eleştiriler almıştı ancak oyuncunun son dönemdeki filmlerine bakıldığında kendisini oldukça geliştirdiğini ve başarılı roller üstlendiğini görmek mümkün.

Bakalım Batman rolünde Robert Pattinson bize gerçekten hem fiziksel hem de karizma olarak aradığımız Batman’i verebilecek mi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.