Sinema Haberleri

Rick Grimes Filmi İçin Çalışmalar Sürüyor

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman, Rick Grimes’ın başrolünde olacağı bir The Walking Dead filmi için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

AMC kanalında yayınlanan ve 10 sezondur bizlerle olan The Walking Dead, bu sezonuyla veda etmeye hazırlanıyor. Aslında bir çizgi roman uyarlaması olan The Walking Dead, birçok farklı platform üzerinde de karşımıza çıkmıştı. Bilgisayar oyunları, romanlar, yan seriler derken bir dönem nereye baksak karşımıza The Walking Dead markası çıkıyordu.

Şimdilerde de bir The Walking Dead filmi söz konusu. Henüz netleşmiş bir bilgi yok ancak Robert Kirkman’a göre pandemi süreci ona bir hayli yaramış.

Kirkman, Skybound Xpo etkinliği sırasında verdiği bir demeçte “Pandeminin işe yaradığı bir yer varsa o da filmleri daha iyi bir yere getireceğidir. Rick Grimes filmi aralarındaki en iyisi olacak. Her şeyi daha iyi pişirebilmek ve mükemmelleştirebilmek adına daha fazla zamanımız oldu.” sözlerine yer verdi.

Seriyi takip ediyorsanız Rick Grimes’ı canlandıran Andrew Lincoln’un bir dönem diziden ayrıldığını da hatırlarsınız. Başka işlerle uğraştıktan sonra tekrar diziye dönen Lincoln, bir The Walking Dead filminde de rol almak istediğini belirtmişti.

Bakalım önümüzdeki günler, aylar bizlere neleri getirecek. Rick Grimes’ın baş rolünde olduğu daha ürkütücü, daha cesur bir The Walking Dead filmi izlemek isterdim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.