Sinema Haberleri

20 Yılın Ardından Polar Express 2 Geliyor

Bir tatil klasiği ve Gary Goetzman’ın gözdesi olan Polar Express 1filminin devamı yolda gibi görünüyor. Goetzman ve Hanks, birkaç başarılı projenin ardından tekrar bir araya gelmişti. İkili ocak ayında Apple TV’de yayınlanacak Masters of the Air dizisinde birlikte çalıştı. Üstünde çalışmayı düşündükleri bir sonraki proje Polar Express olacak. Goetzman’a göre, bu onların gözlerini diktikleri ve potansiyel engellere rağmen harekete geçmeye çalıştıkları bir proje.

🔸 En İyi Yılbaşı Filmleri – Yılbaşı Gecesi İçin Mükemmel Seçenekler – FRPNET

Aslında, Goetzman’ın devam filmleriyle ya da başka şekillerde yeniden ele almayı umduğu bir film var. Goetzman şunları söyledi:

Dinleyin, bunu çok isterim. Where The Wild Things Are’ın devam filmini çekmeyi çok isterim. Yaptığımız pek çok şey var. Eğer kendini kabul ettirmişse ve markalaşmışsa, o filmlerden stüdyolar bir tane daha istiyor. İşler böyle yürüyor. Mamma Mia 3’e varım, dostum. Şu anda bunu yapmak harika olurdu. Ama işin içine o kadar çok şey giriyor ki, ‘Bu kimin sanatsal mülkiyeti olabilir? Bu olabilir mi?’ diye düşünüyoruz. Bu, “Hey, hadi gidip başka bir serbest yelken yapalım!” gibi değil. Yani, her şey zaman alıyor. Ancak bu sorun değil çünkü işlerin yavaş ilerlemesini umursamıyoruz. Ama şu anda Polar 2 üzerinde çalışılıyor. Evet.

Polar Express, Robert Zemeckis’in yapımcılığı ve William Boyles Jr.’ın senaryosuyla yirmi yıl önce gösterime girdi. Film o zamandan beri kültürel bir fenomene dönüştü. Animasyonuna ve hikayesine yapılan atıflar düzenli olarak popüler akım sahnesinde göründü. Sosyal medya yorum bölümlerinde konuşmaların bir parçası haline geldi. Söylentilere ve spekülasyonlar oldu. Ancak gösterime girmesinden sonra geçen 20 yılda hiçbir devam filmi ya da ön bölüm çekilmedi. Film, Chris Van Allsburg tarafından 1985 yılında yazılan aynı adlı çocuk kitabına dayanıyor. Kitabın ileriye dönük bir yol çizmemesi ve zaten uyarlanmış olan ilk filmde olayların sona ermesiyle başka bir Kutup Ekspresi filminin nasıl bir konu izleyeceği belirsiz.

Polar Express mirasının önemli bir parçası ,2004 yılında türünün ilk örneği bir deneyim olan yenilikçi dijital yakalama tarzıydı. O zamandan bu yana film yapım teknolojisinin geliştiğini biliyoruz. Bu nedenle Goetzman, Hanks ve filme dahil olan diğerlerinin görsellerin yanı sıra hikayeyi tekrardan nasıl ele alacaklarını görmek ilginç olacak. Goetzman, Kutup Ekspresi’ni yeniden rayına oturtmak için çaba sarf edildiğini açıkladı. Ancak Hanks ve Zemeckis bu konuda hiçbir yorumda bulunmadılar.

Sizce Kutup Ekspresi 2 nasıl bir yol izleyecek? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

  1. Kutup Ekspresi ↩︎

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.