Dizi HaberleriSinema Haberleri

Netflix, Gears of War Filmi ve Animasyon Dizisi İçin Çalışmalara Başladı

Xbox’ın en popüler oyunlarından Gears of War, hem filme hem de animasyon diziye uyarlanıyor.

Netflix, Gears of War’un 16. yıl dönümünde oyunun film ve dizi haklarını aldı. Netflix, canlı aksiyon uzun metrajlı bir filmin yanı sıra yetişkinlere yönelik bir animasyon dizisi oluşturmak için serinin arkasındaki oyun geliştiricisi The Coalition ile birlikte çalışacak.

Gears of War

Gears of War, toplamda 40 milyonun üzerinde kopya satmış bir oyun. Locust Horde adlı sürüngen yaratıkların, karşılaştıkları her insanı öldürmek için güçlü bir istekle yeraltından çıktıklarında ortalığın cehennem yerine döndüğü bir dünyada geçiyor. İlk oyunda oyuncular, artık insanlığın son umudu olan Marcus Fenix ​​adlı bir askeri subay tarafından yönetilen bir ateş timi olan Delta Squad’ın bir parçasını canlandırıyor.

Bu, Gears of War’u uyarlanmaya çalışıldığı ilk sefer değil. İlk olarak 2007’de, ilk oyun çıktıktan sadece bir yıl sonra New Line oyunun film hakları almıştı. Universal da daha sonra bu hakları satın aldı ancak bu projelerin hiçbiri hayata geçmedi.

Gears of War 3

Henüz film ve dizi ile ilgili bir yönetmen veya yapımcı açıklanmadı. Netflix, bu iki projenin başarılı olması halinde Gears of War ile ilgili daha fazla çalışma da yapmak istiyor.

Dizinin veya filmin yapımının ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir haber yok ancak Gears of War tutkunları için muhteşem bir görsel şölen olacağından şüphe yok.

Kaynak: Tor

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.